ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πλήγμα με Αβραάμ Παπαδόπουλο στον Ολυμπιακό

 


Επιβεβαιώθηκαν οι αρχικοί φόβοι στους «ερυθρόλευκους», καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει υποστεί θλάση και δεν θα δώσει το «παρών» στα ματς με την Αϊντχόφεν


Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη και η πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού, το απόγευμα της Τετάρτης (3/2) καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ έκαναν λόγο για θλάση και απουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, οι φόβοι αυτοί επιβεβαιώθηκαν, την Πέμπτη (4/2) όταν ο διεθνής άσος υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αυτές έδειξαν πως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει υποστεί θλάση μακρού προσαγωγού δεξιού ισχύου, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Έλληνας στόπερ δεν θα είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον επόμενο μήνα και κατ’ επέκταση δεν θα δώσει το «παρών» και στις αναμετρήσεις με την Αϊντχόφεν.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει με μόλις τρεις στόπερ διαθέσιμους για το εν λόγω διάστημα και συγκεκριμένα με τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ουσεϊνού Μπα και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, με τον τελευταίο να χρειάζεται χρόνο για να είναι σε καλή κατάσταση, όπως τόνισε και ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του. Μάλιστα, το πρόβλημα είναι μεγάλο για τον Πορτογάλο αναφορικά στις δύο «μάχες» με την ολλανδική ομάδα.

Στον πρώτο αγώνα, ο οποίος θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι τιμωρημένος από την αποβολή του στην αυλαία των ομίλων του Champions League με την Πόρτο, ενώ ο Ουσεϊνού Μπα είναι στο όριο των καρτών. Οπότε, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το… βάρος πέφτει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ίσως πιεστεί να μπει πιο γρήγορα σε φουλ ρυθμούς.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code