ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Άρης: Να ξεπεράσει το χαμένο αήττητο ο Ολυμπιακός, να επιστρέψει στις νίκες ο Άρης

  


 Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο "Καραϊσκάκης" στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League

Οι δύο ομάδες Ολυμπιακός – Άρης είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες πριν λίγες ημέρες, επίσης στο Καραϊσκάκη για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Τότε οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 2-1. Όπως επίσης σε λίγες θα είναι και πάλι αντίπαλοι στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου στη Θεσσαλονίκη.

Ολυμπιακός:

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη νίκησε την Αϊντχόφεν με 4-2 στο Καραϊσκάκη. Όμως υπάρχει και ο επαναληπτικός αγώνα των «32» του Europa League με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία.

Μέχρι τότε όμως ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Το σίγουρο είναι πως η ενδεκάδα θα έχει αλλαγές, σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Μπα και Αβραάμ, με τον πρώτο να εκτίει την ποινή του για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον δεύτερο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού

Άρης:

Δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις η αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή (21/2, 19:30) για την 23η αγωνιστική της Super League 1. Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τιμωρημένος Μπρούνο Γκάμα, καθώς και ο τραυματίας Χαβιέρ Ματίγια.

Εντός βρίσκεται ο Σάσα. Ο Βραζιλιάνος μέχρι την Τετάρτη έκανε ατομικό, αλλά από την Πέμπτη μπήκε σε κανονικό ρυθμό κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου

Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Άρης: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκαρσία, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Τζέγκο, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code