ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-ΟΦΗ: Ψάχνουν αντίδραση οι Κρητικοί απέναντι στους ανεβασμένους Γιαννιώτες



Δοκιμασία για γερά νεύρα στην πόλη των Γιάννινων ανάμεσα στον τοπικό ΠΑΣ και τον ΟΦΗ σήμερα στις Ζωσιμάδες (21/02, 17:15), με τις δύο ομάδες να κοντράρονται έχοντας σαν στόχο να επιστρέψουν στις νίκες και να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας εν όψει των Play-out.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται απο ένα καλό σερί αγώνων στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια, έχοντας καταφέρει να αποσπάσει μεγάλες νίκες μέσα στην Αθήνα επι της ΑΕΚ και του Ατρομήτου καθώς και επι του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, ενώ και μεσοβδόμαδα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη επι του Παναθηναϊκού με 2-1 για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος, δίνοντας του ένα μικρό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού. Ενώ η ομάδα του ΠΑΣ έχει καταφέρει να αποδώσει μακριά απο την έδρα της και να κερδίσει ομάδες όπως η ΑΕΚ, οι Ζωσιμάδες συνεχίζουν να τον πληγώνουν έχοντας μαζέψει λιγότερους βαθμούς εντός έδρας απο ότι μακριά απο αυτήν.

Αντιθέτως ο ΟΦΗ περνάει μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, ειδικά με την είσοδο του 2021, έχοντας να γευτεί την χαρά της νίκης απο τις 07/01 και την νίκη με 2-0 επι της Λαμίας στην Κρήτη, έχοντας να επιδείξει ένα σερί 12 αγώνων όπου μετράει 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 9 ήττες, συνοδευόμενες και με πολύ κακές εμφανίσεις, που δεν θυμίζουν σε τίποτα την μαχητική ομάδα του Γιώργου Σίμου των προηγούμενων μηνών και ακόμα περισσότερο την καταπληκτική πορεία που διέγραψε η Κρητική ομάδα την περσινή σεζόν. Πιθανή νέα ήττα ή απώλεια βαθμών θα βάλει σε σοβαρούς μπελάδες την ομάδα του ΟΦΗ και πιθανόν να φέρει και φωνές στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα στερηθεί τους τιμωρημένους Κάργα και Οικονομόπουλο, ενώ εκτός έμεινε και ο τραυματίας Σιόντης, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά την νίκη επι του Παναθηναϊκού, προβληματίζοντας τον όμως για την εμφάνιση τους απέναντι στον ΠΑΟΚ την προηγούμενη εβδομάδα, όπου την χαρακτήρισε την χειρότερη της φετινής σεζόν.

Για την ομάδα του Γιώργου Σίμου επιστρέφουν οι Μπαλογιάννης και Σολίς, προσθέτοντας σημαντικές λύσεις στην φαρέτρα του, στην προσπάθεια που κάνουνε οι Κρητικοί για να ξεφύγουν απο την φετινή μετριότητα που έχουν επέλθει και να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς μετράνε μόλις 1 νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Πανουργιάς, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Λώλης, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κριζμάν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου, Λεό

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκη, Ουές, Λυμπεράκη, Μαρινάκη, Στάρτζεον, Νέιρα, Σόουζα, Σολίς, Βαφέα, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Γιαννούλη, Γκαργκαλατζίδη, Στάικο, Γρίβα, Καστάνιος, Ντε Γκούζμα, Κοροβέση και Σουρνάκη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code