ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός - Άρης: Ντερμπάρα με στόχο το προβάδισμα για τα ημιτελικά

 




Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για τον πρώτο αγώνα των ''8'' του Κυπέλλου Ελλάδος, σε μια σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην 1η και την 2η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.


Ούτε ο ΟΦΗ κατάφερε να σταματήσει το σερί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα με τους ''ερυθρόλευκους'' να νικούν σε ρυθμούς προπόνησης σημειώνοντας τρία γκολ, χάνοντας πέναλτι και σκοράροντας γκολ που ακυρώθηκε.

Γενικά ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και τίποτα δεν μπορεί να τον απειλήσει φτάνοντας στην πιο εύκολη κατάκτηση πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.

Στην αναμέτρηση με τον Άρη θέλει να δείξει πως είναι ''εδώ'' και στο Κύπελλο για την 2η σερί κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Λαλά και τον Παπασταθόπουλο, ενώ άφησε εκτός τους Σα, Εμβιλά, Βαλμπουενά, καθώς και τους Ανδρούτσο και Μπρούμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Πέδρο Μαρτίνς:

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Στην αντίπερα όχθη η ψυχολογία και του Άρη είναι στα ύψη μετά την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ που συνοδεύτηκε από νίκη με το σκορ να λήγει στο 0-2.

Έτσι οι ''Κίτρινοι'' έφτασαν στην δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του τους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και δείχνοντας πως η φετινή πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι.

Κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεπαρέσουν το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου και να κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς αυτό.

Εκτός αποστολή για τον Άκη Μάντζιο θα είναι οι τραυματίες Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Ματίγια

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code