ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συμφώνησαν ερασιτέχνης και ΠΑΕ για τον Βοτανικό

 

Ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ συμφώνησαν για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Σε οριστική συμφωνία κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά το μείζον ζήτημα της κατασκευής νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων για τη μάνα του λόχου στον Βοτανικό!

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τη μεταξύ τους διμερή σύμβαση και οι επίσημες ανακοινώσεις για την επίτευξη της κομβικής για το σύλλογο, αλλά και το συνολικό εγχείρημα, συμφωνίας, αναμένονται άμεσα. 

Με αυτή την συμφωνία ο ερασιτέχνης, εξασφαλίζει ένα ετήσιο έσοδο της τάξεως των 2.5- 3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο. Συγκεκριμένα, από τη μέρα που θα εγκατασταθούν στον Βοτανικό η ποδοσφαιρική ομάδα και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η πράσινη ΠΑΕ θα πληρώνει ως ενοίκιο στον Ερασιτέχνη για τη χρήση του γηπέδου το ποσό των 500 χιλ. ευρώ το χρόνο.

Ταυτόχρονα, από κάθε εισιτήριο διαρκείας που θα πουλάει η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης θα λαμβάνει το ποσό των 50 ευρώ ενόσω προβλέπεται και η υποχρεωτική «κάρτα φιλάθλου», έναντι 10 ευρώ για κάθε εισιτήριο, εκτός φυσικά των διαρκείας.

Η «κάρτα φιλάθλου» θα είναι υποχρεωτική για κάθε φίλο του Παναθηναϊκού που θα πηγαίνει στο γήπεδο για την ποδοσφαιρική ομάδα. Και θα πληρώνει μόνο μία φορά το χρόνο, εφάπαξ, το ποσό των δέκα ευρώ. Αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο, δίκην συνδρομής στον Ερασιτέχνη, την «κάρτα φιλάθλου». 

Αξίζει να σημειωθεί επιπλέον ότι πέραν της διμερής σύμβασης με την ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προβλέπεται να μην πληρώνει ούτε ευρώ για για τα λειτουργικά έξοδα συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων που θα ανεγερθούν στον Βοτανικό και θα του παραχωρηθούν δωρεάν.  

Το σημαντικότερο όλων, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι βρέθηκε οριστικά η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την ΠΑΕ ειδικότερα να κάνει το βήμα προς την κατεύθυνση της συμφωνίας μετά από δύο μήνες έντονων διαπραγματεύσεων, οι οποίες έφτασαν σε σημείο απόλυτης ρήξης και «παγώματος» των επαφών και του διαύλου επικοινωνίας τον περασμένο Ιανουάριο. 

Πλέον αφού λύθηκε το μεγάλο και μείζον ζήτημα και συμφώνησαν ΠΑΕ και ερασιτέχνης, το βήμα που απομένει είναι να μπειεη φάση υλοποίησης του πρότζεκτ. Το πλέον ουσιαστικό και καθοριστικό βήμα για την ακρίβεια, που δεν είναι άλλο από την επικύρωση των διμερών συμβάσεων του Ερασιτέχνη από τη Γ.Σ. της μάνας του λόχου, με πλειοψηφία. 

Η Γ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μόλις περάσει σε ένα μεγάλο βαθμό η πανδημία στην Χώρα μας και αφού πρώτα, έχουν ενημερωθεί όλα τα μέλη του ερασιτέχνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code