ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κουμάν: «Η απόφαση μας για τον Σουάρεζ ήταν σωστή»

 


Μπορεί ο Ουρουγουανός πρώην επιθετικός των Μπλαουγκράνα να μεσουρανεί με την φανέλα της Ατλέτικο, ωστόσο ο Ολλανδός τεχνικός μοιάζει να είναι αγύριστο κεφάλι. Η νέα ομάδα του Λούις Σουάρεζ φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga, με ασφαλή διαφορά από την δεύτερη Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Παρ' όλα αυτά ο Κουμάν εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο ίδιος και οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν καλύτερη απόφαση για το club αφήνοντας τον ελεύθερο να αποχωρήσει. Μάλιστα συμπλήρωσε τα λεγόμενα του προσθέτοντας ότι το μόνο λάθος είναι ότι δεν τον έδωσαν στην Γιουβέντους.

Λέξη προς λέξη:

«Είναι μέρος της δουλειάς σου. Μιλάς στο σύλλογο- και όταν ήρθα ως προπονητής στη Μπαρτσελόνα, είχαμε τις απόψεις μας και είχα τις πληροφορίες έξω από τον σύλλογο – και τελικά παίρνεις αποφάσεις. Πρέπει να λάβεις αυτές τις αποφάσεις.

Φυσικά, θα ήταν καλύτερο ο Λουίς Σουάρεζ να υπογράψει τη Γιουβέντους αντί για την Ατλέτικο Μαδρίτης, επειδή εξακολουθεί να βρίσκεται στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αλλά αυτό το είδος απόφασης, έπρεπε να πάρουμε. Είναι πολύ σκληρό, αλλά δείχνοντας σεβασμό στον παίκτη και νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό. Και εξακολουθώ να συμφωνώ με αυτό που κάναμε εκείνη τη στιγμή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code