ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσιμίκας: «Ξέρω τι πλάνο έχει ο Κλοπ για 'μενα»

 


H μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό στην Λίβερπουλ συνιστά πιθανών την πιο ηχηρή μεταγραφή Έλληνα παίχτη. Παρ' όλα αυτά μέχρι στιγμής οι συνθήκες δεν έχουν ευνοήσει τον 24χρονο διεθνή οπισθοφύλακα. Και αυτό διότι πέρα από τον τεράστιο ανταγωνισμό που έχει μπροστά του ( Άντι Ρόμπερτσον), προέκυψε ο COVID19 που του χτύπησε την πόρτα, αλλά και μία σειρά τραυματισμών. 

Παρ' όλα αυτά σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Skysports ο Τσίμι φάνηκε καλά ψυχολογικά και έδειξε πίστη στον εαυτό του αλλά και στην συνέχεια της ομάδας του. Αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Γερμανό προπονητή του, ενώ παράλληλα εκθείασε τον έτερο Σκοτσέζο ανταγωνιστή του.

Αναλυτικότερα:

«Ο Κλοπ είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και κάθε μέρα στις προπονήσεις μαθαίνω πράγματα από αυτόν. Ό,τι και αν μου λέει, ακούω και μαθαίνω πολλά. Ξέρω ακριβώς τι θέλει από εμένα και τι πλάνο έχει για εμένα», είπε ο Τσιμίκας στο SkySports και συνέχισε, σχολιάζοντας τον Άντι Ρόμπερτσον που έχει «μπροστά του» στο αριστερό άκρο της άμυνας.

«Ο Άντι Ρόμπερτσον είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και πολύ καλός άνθρωπος. Όταν τον βλέπω στα ματς και τις προπονήσεις είναι έντονος όπως είμαι και εγώ.

Εγώ προσωπικά έχω ταχύτητα και καλή σέντρα, όμως είμαι καλός και στην άμυνα θεωρώ. Παίζω με πάθος και θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code