ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρουμενίγκε: "Τιμή να έχουμε τον Σαλάχ στην Μπάγερν"

 


Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος που μαζί με τον Φαν Ντάικ ήρθαν στο Μέρσισαϊντ και άλλαξαν άρδην την σύγχρονη ιστορίας της Λίβερπουλ. Πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ εις διπλούν, οδηγώντας τον δρόμο και φέτος για την κατάκτηση του ατομικού επάθλου. Μπορεί ο ίδιος να απολαμβάνει τις ημέρες το στην ομάδα σαν πρωταγωνιστής και να έχει κατακτήσει τους σημαντικότερους τίτλους μαζί της, ωστόσο το σενάριο μεταγραφής του είναι πάντα ανοικτό. Σε δηλώσεις του άλλωστε είχε αναφέρει ότι θα του άρεσε να αγωνιζόταν μία μέρα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ή της Ρεάλ. Ωστόσο ο πρόεδρος της Μπάγερν του άνοιξε την πόρτα για το μέλλον, μέσω των κολακευτικών του σχολίων. Αναφέρθηκε στο μεγαλείο του ποδοσφαιριστή, που κατά την γνώμη του ανήκει στο πάνθεον και ότι θα ήταν τιμή για του Βαυαρούς να τον έχουν στο ρόστερ τους. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι αυτό δεν βρίσκεται στα κοντινά πλάνα του σχεδιασμού.

Οι δηλώσεις του CEO της Μπάγερν Μονάχου:

"Αυτή τη στιγμή δεν σχεδιάζουμε να υπογράψουμε τον Σαλάχ, αλλά σίγουρα θα ήταν τιμή να τον έχουμε στην Μπάγερν.

Κατά τη γνώμη μου ο Σαλάχ είναι ο Μέσι της Αφρικής και φυσικά έχει τα προσόντα για να παίξει στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Αυτά που έχει πετύχει ο Σαλάχ μπορούν να συγκριθούν με αυτά που έχει κάνει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code