ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Λαμία: Με πολλές απουσίες οι δύο ομάδες

 


Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Λαμία για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές απουσίες.

Από την μία οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν τους Αουγκούστο, Μιχαηλίδη, Ζ.Ζίβκοβιτς. Ραχμάν, Μιχάι, Τσολάκ, Κούτσιας, Κωνσταντέλιας, ενώ ο Ίνγκασον παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε επτά κίτρινες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους, τους Επασί, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Βλάχο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρη, Μπιάρνασον, Καραμάνο και Ντέλετιτς, ύστερα από απόφαση του Μιχάλη Γρηγορίου, με τους  τραυματίες Τιρόνε και Μπα να μένουν εκτός όπως και οι Μπαχανάκ και Μπουλούλης. Ο Αραμπούλι επιστρέφει γιατί ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρα, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Καγκάβα, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλη, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ. 

  Η αποστολή της Λαμίας: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code