ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τεράστια νίκη στο ντέρμπι οι ''Πράσινοι'' έσπασαν το αήττητο των ''Ερυθρόλευκων''


 Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της αγωνιστικής στο Απόστολος Νικολαΐδης στις 19:30, την ημέρα των Ερωτευμένων με τις 2 ομάδες να θέλουν η καθεμία την νίκη για δικούς τους λόγους. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάντεν, από τη Σκωτία.  

Οι ''Πράσινοι'' πήραν μια τεράστια νίκη στο ντέρμπι με τον ''αιώνιο'' αντίπαλο με 2-1 και με αυτή την νίκη έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού και έφτασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς. Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι παρέμεινε 1ος με 57 βαθμούς και στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. 

1ο ημίχρονο: Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο ντέρμπι με τον ολυμπιακό και άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ, με τον Μαουρίσιο με κεφαλιά στο 7ο λεπτό και έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό και να πιέσει για να ισοφαρίσει. Ο Παναθηναϊκός πίεσε λίγο πριν το 10 λεπτό και είχε τρία συνεχόμενα κόρνερ χωρίς να μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 17ο λεπτό, με τον Φορτούνη να εκτελεί ο Σεμέντο πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η ομάδα του Μαρτίνς έχασε μια μεγάλη στιγμή με το Βρουσάι, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και παρέμεινε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό, με τις 2 ομάδες να παίζουν αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Ο Μπουχαλάκης έκανε ένα σουτ αρκετά κακό, στο 27 η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ. Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και πιέζει και να παίζει καλύτερα από τους ‘’Πράσινους’’ ειδικά μετά από το 15ο λεπτό. Ο Καμαρά έκανε ένα σουτ στο 33, ο Διούδης ήταν εκεί και έπιασε την μπάλα, στο χαμηλό σουτ. Η ομάδα του Μπόλονι ιδιαίτερα μετά το 1-0 άφησε χώρο στον Ολυμπιακό και έμεινε πίσω για να κρατήσει το σκορ. Ο Ολυμπιακός έχασε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Βρουσάι, να κάνει μια κεφαλιά, αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα και ο Παναθηναϊκός διατήρησε το 1-0. Στο 44ο λεπτό ο Χασάν έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει εκτός εστίας, λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός έκανε μία φάση μετά από πολλά λεπτά, με τον σκόρερ να σουτάρει, αλλά ο Σα έπιασε την μπάλα. Έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 1-0 στο Απόστολος Νικολαΐδης. 

2ο ημίχρονο: Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να πιέζει και να παίζει ψηλά, με τον Παναθηναϊκό να μένει πίσω και να περιμένει. Ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή με τον Ιωαννίδη, αλλά η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά από την εστία του Σα και έμεινε το 1-0. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει καλό ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει κάποια μέτρα στο γήπεδο και να προσπαθεί να διευρύνει το σκορ. Ο Ολυμπιακός πίεσε χωρίς να έχει κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία, ο Μαρτίνς έκανε κάποιες αλλαγές ενόψει και Αϊντχόφεν και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη στιγμή στο 64, με τον Τιάγκο Σίλβα να σουτάρει, η μπάλα πήγε στον Χασάν, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και ο Παναθηναϊκός διατήρησε το προβάδισμα. Ο Ελ Αραμπί έκανε μια κεφαλιά στο 71 , αλλά η μπάλα πέρασε πολύ πάνω από τα δοκάρια. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0, με τον Βέλεθ να κάνει μια κεφαλιά, τον Σα να αποκρούει, και ο Σανκαρέ σε κενή εστία διπλασίασε το τέρματα του. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μειώσει το σκορ και συνέχισε να πιέζει ψηλά. Ο Ολυμπιακός είχε μια ακόμα καλή στιγμή, με τον Ανδρούτσο να κάνει πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ στο 80ο λεπτό. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε και αυτός να βγάλει φάσεις με τον Νιάσε να κάνει μια ωραία ενέργεια, αλλά να μην μπορεί να σουτάρει. Ο Ολυμπιακός από μια φάση διαρκείας κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει αφού πρώτα είχε βρει και η μπάλα από δικό του σουτ στο δοκάρι και έκανε το 2-1 στο 83ο λεπτό.Στο 94ο λεπτό, ο Μπα αντίρκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Έτσι τελείωσε και το παιχνίδι στο 2-1 υπερ των γηπεδούχων. 

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (Νιάσε 70’), Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Ενμπαγκοτό (Αιτόρ 78’), Ιωαννίδης, Καμπετσής (Καρλίτος 66’). (4-3-3)

Πάγκος: Αιτόρ, Καρλίτος, Χατζηγιοβάννης, Νιάσε, Πούγγουρας, Βιγιαφάνιες, Ξενοπουλος, Σάντσες.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (Μπα 56’), Ρέμπτσιούκ, Τιάγκο Σίλβα, Καμαρά (Μασούρας 76’), Μπουχαλάκης, Βρουσάι (Βαλμπουενά 45’), Χασάν (Κάιπερς 76’), Φορτούνης (Ελ Αραμπί 56’) (4-3-3)

Πάγκος: Μπα, Κάιπερς, Ελ Αραμπί, Χολέμπας, Λάλα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βαλπμουενά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code