ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Να συνεχίσει την καλή πορεία ο ΠΑΣ, τα μάτια στην δεύτερη θέση για τον ΠΑΟΚ

 


 Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου στους "Ζωσιμάδες" στις 17:15 για τα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League

ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα της Ηπείρου συνέχισε την εντυπωσιακή εκτός έδρας πορεία της, αφού μετά την ΑΕΚ στην Αθήνα, νίκησε και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και  έτσι οι ήττες στα Γιάννενα… ισοσκελίζονται.

Την Πέμπτη ο αγώνας κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό δεν πραγματοποιήθηκε αφού ο αγωνιστικός χώρος των "Ζωσιμάδων" ήταν ακατάλληλος για την διεξαγωγή του ματς. Με αποτέλεσμα οι παίκτες του ΠΑΣ να είναι πιο ξεκούραστοι για το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Μετά από απόφαση που πάρθηκε ορίστηκε σαν έδρα του παιχνιδιού το περιστέρι όπου ο ΠΑΣ είναι τυπικά ο γηπεδούχος. Να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο πως ο ΠΑΣ έχει να αγωνιστεί σαν γηπεδούχος σε άλλο γήπεδο από το 2003 μετά από τιμωρία που είχε υποστεί.

Έχει κάνει πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, τις τέσσερις από αυτές εκτός έδρας!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν έχει νίκη στα πέντε τελευταία, μετά τη μοναδική που πέτυχε επί της Λαμίας στις 6 Δεκέμβρη.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει στον Γιάννη Κάργα, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στον αγώνα απέναντι στους Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ

Μια ένα ακόμη τσαφ στην έδρα του απέναντι στον Απόλλωνα, ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο την δεύτερη θέση.

Ο ΠΑΟΚ από την είσοδο του 2021 έχει κερδίσει τα τρία από τα εννέα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα 

Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό 3-0 συνεχίζοντας τις βαθμολογικές του απώλειες. Έχει χάσει τα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του εκτός έδρας, αφού δεν είχε ήττα στα πέντε πρώτα.

Ο Ραχμάν Μπάμπα συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ενώ μοναδικός εκτός μάχης είναι ο Ενέα Μιχάι, καθώς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ο Αλβανός στόπερ έμεινε στο γυμναστήριο για πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θεραπεία.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Καρτάλης, Κάστρο, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Λεό, Μιλιντσεάνου.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί , Σβαμπ, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code