ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέπε Ρέινα: ''Στόχος μου να ξεπεράσω σε συμμετοχές τον Κασίγιας''


Ο τερματοφύλακας της Λάτσιο Πέπε Ρέινα, μίλησε στα πλαίσια της επικείμενης αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου για την φάση των 16' του Τσάμπιονς Λιγκ και μεταξύ άλλων ανέφερε πως θέλει να ξεπεράσει σε Ευρωπαϊκές συμμετοχές τον Ίκερ Κασίγιας. 

Αυτή την στιγμή ο Ισπανός Γκολκίπερ βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες Ευρωπαϊκές συμμετοχές, έχοντας 176, με μόνο τον θρύλο παλαίμαχο τερματοφύλακα Κασίγιας και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τον ξεπερνούν, έχοντας 183 και 188 αντίστοιχα. 

Τα όσα είπε:  «Απολαμβάνω να παίζω σαν παιδί. Αυτή τη στιγμή έχω περισσότερα από 900 παιχνίδια, στόχος μου είναι να φτάσω τα 1000. Το Τσάμπιονς Λιγκ οφείλει έναν τίτλο στην οικογένεια Ρέινα. Αν δεν είμαι εγώ ας είναι ο γιός μου. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω και να κερδίσω το τρόπαιο και για τον πατέρα μου και για τον γιό μου».

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει ακόμα αρκετά ευρωπαϊκά παιχνίδια. Δύσκολα να τον προλάβω. Στόχος μου είναι να περάσω τον Ικέρ Κασίγιας, αν και πρέπει να παραδεχθώ ότι έπαιξε τα περισσότερα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εγώ αγωνίστηκα σε αρκετά ματς και στο Γιουρόπα, για τα οποία είμαι περήφανος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code