ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ-ΑΕΚ: Να «ζεστάνει» τον κόσμο στο ψύχος της Λάρισας



 Στην παγωμένη Λάρισα αναμετρώνται σήμερα στις 17:15, η τοπική ΑΕΛ με την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο την νίκη, η με ΑΕΛ για να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη, η μεν ΑΕΚ για να συνεχίσει τον κυνήγι της 2ης θέσης, με την κακοκαιρία «Μήδεια» να έχει βάλει στην κατάψυξη ολόκληρη την Ελλάδα και την χιονόπτωση να πέφτει στην Λάρισα απο τις πρώτες πρωινές ώρες, κρίνοντας αμφίβολη την διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ένα παιχνίδι όπου η Ένωση ψάχνει αντίδραση μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα, και την ήττα απο τον Άρη εντός έδρας της προηγούμενη αγωνιστική, όπου την έριξε απο την δεύτερη θέση. Ενώ για την ΑΕΛ το σημερινό παιχνίδι είναι πλέον ζωής και θανάτου, καθώς διανύουμε την 23ή αγωνιστική και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας (έχοντας 3 παιχνίδια λιγότερα), και ξέρει ότι πλέον κάθε αγώνας και βαθμός θα αποδειχθούν υπερπολύτιμα στην μάχη της σωτηρίας.

Η ΑΕΛ ψάχνει επιτέλους την πρώτη της νίκη στην έδρα της για την φετινή σεζόν, έχοντας καταφέρει να πάρει 54ισοπαλίες και έχοντας υποστεί 5 ήττες στα 9 παιχνίδια που έχει δώσει στο Αλκαζάρ φέτος. Μια σεζόν που κανείς δεν την περίμενε να κυλίσει όπως είναι, με την Λάρισα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, και έχοντας αλλάξει ήδη 3 προπονητές και μια δεκάδα παίχτες, σε ένα γνωστό πάρε-δώσε που αναλώνεται τα τελευταία χρόνια υπό την ιδιοκτησία του Αλέξη Κούγια. Επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας ο αξιόλογος προπονητής που είχε πριν 2 χρόνια, Τζανλούκα Φέστα αλλά δεν έχει προλάβει να δείξει βελτίωση στην εικόνα της ομάδας. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της ΑΕΛ θα αντιμετώπιζε την Λαμία σε ένα ντέρμπι παραμονής, αλλά δημιουργήθηκε θέμα με τα δελτία 10(!) ποδοσφαιριστών της, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αναβληθεί. Ο προηγούμενος αγώνας της ήταν με τον Βόλο όπου είχε φέρει λευκή ισοπαλία. (0-0).

Απο την άλλη πλευρά η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ έδειξε απογοητευτικό πρόσωπο απέναντι στον Άρη, όπου ουδέποτε έδειξε πως είχε το πάθος και την μαχητικότητα για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, και πραγματοποιώντας την χειρότερη της εμφάνιση απο την έλευση του Ανδαλουσιανού τεχνικού, ηττήθηκε εύκολα με 0-2 μέσα στο ΟΑΚΑ με αποτέλεσμα να πέσει απο την 2η θέση και πλέον να τίθεται και θέμα 4άδας εάν συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις. Μετράει μόνο 1 νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ προέρχεται απο το νικηφόρο 4-2 επι του Βόλου για τα ημιτελικά του κυπέλλου, όπου και πάλι εμφάνισε τρανταχτές αδυναμίες στην άμυνα. με την ατομική ποιότητα του Λιβάι Γκαρσία και Τάνκοβιτς να σώζουν την παρτίδα αυτή την φορά. Αγωνιστικά εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κρίστισιτς αλλά και οι συνήθεις τραυματίες Σάκχοφ, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας και Σβάρνας, καθώς και οι Λιβάγια-Βασιλαντωνόπουλος που δεν υπολογίζονται πλέον.


Η αποστολή της ΑΕΛ: Μπάγιτς, Νάγκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Ηλιάδης, Νούνιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Στίεφλερ, Ακούνια, Μπεν Χατίρα, Μουκαντζό.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Σιμόες , Μάνταλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code