ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σοκ στο τέλος για την Αϊντχόφεν 2-2 πριν τον Ολυμπιακό

 


Μέγαλο κάζο για την Αϊντχόφεν που δεν κατάφερε να κερδίσει την προτελευταία της βαθμολογίας, Ντεν Χάαγκ, η οποία με δύο τελικές ουσιαστικά σε όλο το ματς κατάφερε να της κλέψει τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να της κάνει μεγάλη ζημιά τίτλου, λίγες μέρες πριν από το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η Ντεν Χάαγκ υποχρέωσε την αντίπαλο των Πειραιωτών σε απώλεια δύο βαθμών, με ισοφάριση-σοκ στο 90+3’ κι ενώ σε όλο το ματς βρισκόταν κλεισμένη στο δικό της μισό του γηπέδου δεχόμενη μεγάλη πίεση και πολλές ευκαιρίες εις βάρος της.

Η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ είχε τον απόλυτο έλεγχο και σπατάλησε 37 συνολικές τελικές οι 15 εκ των οποίων εντός στόχου, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο 21’ για να προηγηθεί αλλά ο Φίλιπ Μαξ αστόχησε.

Το ατομικό λάθος του Μπάουμγκαρτλ οδήγησε σε ανύποπτη φάση στο 1-0 στο 27΄από τον Αντεκάνιε, με την πρώτη ουσιαστικά υποψία ευκαιρίας των γηπεδούχων.

Το σκηνικό δεν άλλαξε καθόλου και επαναλήφθηκε σε μεγάλο βαθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και με πρωταγωνιστή τον μοναδικό παίκτη που έμεινε συνεπής στο ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα, τον Ντόνιελ Μάλεν, η Αϊντχόφεν έφτασε στην ανατροπή με γκολ στο 51’ και στο 76’.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα φύγει αλώβητη και με τους τρεις βαθμούς στο σακούλι της, ο Κράμερ έριξε στο καναβάτσο την προσεχή αντίπαλο των ερυθρολεύκων, διαμορφώνοντας το 2-2 με τη μόλις δεύτερη τελική εντός στόχου στο ματς κι αφήνοντας την στο -6 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (Ρότζερ Σμιντ): Μβογκό, Τέζε, Μπάουμγκαρντλ (75’ Ντάμφριζ), Μποσκάλι, Μαξ, Σανγκαρέ, Ροσάριο, Βερτέσεν (61’ Ιχατάρεν), Τόμας (76’ Ζούνιορ), Ζάχαβι (85’ Γκουτιέρες), Μάλεν

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code