ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάρμα: Έγινε η επίσημη παρουσίαση του Ζαγαρίτη

 


Την επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών της αποκτημάτων, έκανε η Πάρμα, μεταξύ των οποίων ήταν και ο μέχρι πρότινος ακραίος οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού, Βασίλης Ζαγαρίτης, αλλά και οι Μαν και Ζίρζκι.

Μάλιστα ο νεαρός Έλληνας, είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας, στο ματς κόντρα στην Νάπολη. Ό ίδιος μεταξύ άλλων είπε, πως δεν χρειάστηκε πολύ να σκεφτεί την απόφασή του, καθώς τον ήθελε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Παρακολουθώ το ιταλικό ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν μικρός. Είμαι νέος και έχω περιθώρια βελτίωσης, όμως πιστεύω ότι έχω πολλά να δώσω σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο.

Η πρόθεσή μου είναι να προσφέρω την καρδιά και την ψυχή μου για την ομάδα Έχω πρότυπα, το ένα είναι ο Ζέεντορφ και το άλλο ο Τζόρντι Άλμπα. Συχνά τους φέρνω ως παράδειγμα για να βελτιώνομαι".

"Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η ικανότητά μου στο τρέξιμο, είμαι επίσης παθιασμένος και δυνατός παίκτης. Ως αμυντικός πάντα παίζω με καρδιά.

Είμαι ευτυχισμένος που ήρθα σε αυτή την ομάδα με μεγάλη ποιότητα και πιστεύω ότι έχω την ευκαιρία να βελτιωθώ ως μέρος της. Μπορούμε σίγουρα να παλέψουμε για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό.

Όταν μαθαίνεις ότι μία ομάδα όπως η Πάρμα σε θέλει, και αναλογιζόμενος όλα τα τρόπαια που έχει κατακτήσει αυτός ο σύλλογος στην ιστορία του, δεν έχεις να σκεφτείς πολλά.

Οι οπαδοί της Πάρμα μοιάζουν επίσης στους Έλληνες οπαδούς. Έχω ακούσει προσεκτικά τις συμβουλές των Μπρούνο Άλβες και Γκαλιόλο. Είμαι νεαρός αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Θα πρέπει να καταλάβεις το επίπεδο που βρίσκεσαι και να παραμείνεις πολύ πειθαρχημένος. Οι συμπαίκτες μου θα με βοηθήσουν και θα ακούσω αυτά που έχουν να πουν".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code