ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόμπεν: ''Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά''

 



Ο Άριεν Ρόμπεν με δηλώσεις του παραδέχθηκε πως η αποκατάσταση του δεν πηγαίνει καλά και πως δεν είναι σίγουρος για το πότε θα επιστρέψει στην δράση.



Ο 37χρονος πολύπειρος ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο εμφανίσεις και εδώ και ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη κνήμη.

Μιλώντας στο site της Χρόνινχεν,ο Ρόμπεν δήλωσε σχετικά με την κατάσταση: Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά.Η επιστροφή μου αναβάλλεται συνεχώς λόγω των ενοχλήσεων στη κνήμη.Υπήρχαν και άλλες ενοχλήσεις πριν από αυτό.Πηγαίνεις από την μία κατάσταση στην άλλη.Δεν είναι μία ευθεία γραμμή και αυτό δεν το κάνει εύκολο.

Συνέχισε λέγοντας: Πρέπει να κάνουμε μία αξιολόγηση τις επόμενες εβδομάδες.Θα πρέπει να υπάρξει μία σημαντική πρόοδος.Είναι ένα θέμα συζήτησης,αλλά η λέξη παραίτηση δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο μου.

Παρά την κατάσταση,ανέφερε πως παραμένει αισιόδοξος: Όλοι θέλουν να δουν πρόοδο και να ακούσουν καλά νέα αυτές τις μέρες.Λαμβάνω πολλή υποστήριξη και θερμά μηνύματα από τους φιλάθλους και θέλω να τους το ανταποδώσω.Τότε σκέφτομαι τη στιγμή που οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν στα γήπεδα και θέλω να μπορώ να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο.Αυτό μοιάζει αρκετά μακρινό ακόμα και δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει,αλλά ένας αθλητής δεν μπορεί να τα παρατήσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code