ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ: Να πάρουν κάτι οι γηπεδούχοι, μόνο νίκη θέλει ο δικέφαλος

 


Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο Θ. Κολοκοτρώνης, στις 19:30, για την 24η αγωνιστική της φετινής Super League.

Ο γηπεδούχος Αστέρας, είναι διαιτερα μαχητικός την εφετινή σεζόν και δυσκολεύει παραδοσιακά τις ομάδες που βρίσκονται ψηλα. Την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική ισοπαλία από την ΑΕΚ με σκορ 2-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στην βοήθεια των, Τζίμα, Γκόμες, Πασαλίδη και Φέρναντεθ. Από την άλλη μεριά ο προπονητής της ομάδας μετά το πέρας της χθεσινής προπόνησης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους, Καπίγια και Τασουλή. Από εκεί και πέρα ο Αστέρας Τρίπολης θα κοιτάξει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο φιλουξενούμενος ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Τρίπολη με μόνο στόχο την νίκη ώστε να είναι όσο πιο ψηλά μπορεί για τα παιχνίδια των play-off που πλησιάζουν. Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πήρε πολύ σημαντική και με πολλά γκολ νίκη απνεναντι στον ΠΑΣ Λαμία με σκορ 4-0 και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα στραβοπάτηματα της ΑΕΚ και του ΆΡΗ. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Γκαρσία έχει αρκετά προβλήματα καθώς δεν υπολογίζονται ο Μιχάι που επανέρχεται σιγά - σιγά, ο Κρεσπο που προπονήθηκε μόνος του αλλά και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την άλλη μεριά τέθηκαν εκ νέου στην διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Χρήστος Τζόλης. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και θα παλέψει σκληρά για αυτό.

Στο κομμάτι της βαθμολογίας τώρα ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 6η θέση με 38 βαθμούς και καταδιώκει τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 2η θέση έχοντας 46 βαθμούς, 2 περισσότερους από ΑΕΚ και ΑΡΗ. Στο παιχνίδι του πρώτους γύρου στην Τούμπα είχε κερδίσει με 2-0.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Χριστόπουλος, Κώτσιρας, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής, Άλβαρες, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Μπέλοκ, Βαλιέντε, Καπίγια, Λουίς Φερνάντεθ, Σίτο, Ριέρα, Τίλικα, Σετζίς, Αλί Μπαμπά, Μπαράλες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Καγκάβα, Μουργκ, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης, Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code