ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ: Μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής στην Ριζούπολη



 Μονομάχια με στόχο την παραμονή στην κατηγορία για Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ που θα αναμετρήθουν το απόγευμα του Σαββάτου (27/2, 17:15).

Ο Απόλλων προέρχεται από μια εκτός έδρας ήττα ενάντια στον Βόλο με σκορ 2-0, που όμως δεν προβλημάτισε τόσο και η ομάδα κοιτάει παιχνίδι με παιχνίδι ώστε να εξασφαλίσει όσο πιο σύντομα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία.

Βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και τρεις βαθμούς πάνω από τον ΟΦΗ, ο οποίος δεν πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις του.

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς απουσίες και θα έχουν όλα τους τα χαρτιά στο σημαντικό αυτό ματς που θέλουν να κλειδώσουν την παραμονή.

Αναλυτικά η αποστολή του Γιώργου Παράσχου:

Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Κάλισιρ, Φατιόν, Κιτόκο.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση και η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 1-0 ήρθε και αυτή να προστεθεί σαν κερασάκι στην τούρτα.

Οι Κρητικοί προέρχονται από επτά σερί ήττες και βρίσκονται πολύ κοντά στο να παλέψουν την παραμονή τους στα μπαράζ παιχνίδια.

Για να το αποφύγουν αυτό, το ματς με τον Απόλλων μοιάζει με τελικός και καλούνται να αποδράσουν μόνο με νίκη από την Ριζούπολη.

Όσον αφορά τις απουσίες του ΟΦΗ, οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi, Juan Neira και Vahid Selimovic έκαναν θεραπεία, ενώ οι Vajebah Sakor και Ricardo Vaz ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Εκτός αποστολής θα βρίσκεται και ο Καστάνιος με τον Σαρδινέρο να αγωνίζεται κανονικά.

Αναλυτικά η αποστολή του Γιώργου Σίμου:

Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, De Guzman, Κοροβέσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code