ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ζητάει ρήτρα 40 εκατομμύριων στο συμβόλαιο του Ντοναρούμα ο Ραϊόλα


 Ο Τζιαλουίντζι Ντοναρούμα, αποτελεί ένας από τους καλύτερος και αξιόπιστους τερματοφύλακες στο Ιταλικό πρωτάθλημα και η Μίλαν θέλει να τον ''δέσει'' για καιρό ακόμα, ωστόσο ο ατζέντης του, φαίνεται να ζήτα να μπει ρήτρα ύψους 40 εκατομμυρίων στο νέο του συμβόλαιο. 

Ο Ιταλός νεαρός τερματοφύλακας είναι βασικό γρανάζι της φετινής ομάδας της Μίλαν, η οποία διαπραγματεύεται για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι. Ο ατζέντης του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, φαίνεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έρχονται από την γειτονική χώρα, να ζητά σε πρώτη φάση 2ετές συμβόλαιο, ώστε το 2022 οι πλευρές να επαναδιαπραγματευθούν για το μέλλον του γκολκίπερ, ενώ η ομάδα προσφέρει 5ετές με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 7,5 εκατομμύρια. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα ενημέρωσης από την Ιταλία, ο ατζέντης του παίκτη (γνωστός για το ότι είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις), ζητά και κάτι ακόμα, να μπει δηλαδή ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Ντοναρούμα, η οποία ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια και αν καλυφθεί το συγκεκριμένο ποσό, ο ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος να φύγει και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντοναρούμα, είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μίλαν το 2017, για 5 χρόνια και οι απολαβές του ήταν κοντά στα 6 εκατομμύρια. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code