ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Λαμία: ''Πάρτι'' με τεσσάρα και 2η θέση ο Δικέφαλος, άοσμη η Λαμία


 Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Λαμία, στο στάδιο της Τούμπας, στις 15:00, με στόχο την νίκη για να μπορέσει έστω και προσωρινά , να φτάσει στην 2η θέση. Η Λαμία από την άλλη ήθελε κάτι καλό, παρά τις πολλές απουσίες της. 

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδό του και πήρε την νίκη με 4-0. Έτσι έφτασε τους 46 βαθμούς και ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Λαμία από την άλλη, έμεινε στους 15 βαθμούς και την 12η θέση. 

Τώρα η ομάδα του Γκαρσία, περιμένει το αποτέλεσμα από το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη, στις 19:30.

1ο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και είχε μία καλή στιγμή με τον Κρμέντσικ να σουτάρει, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει για να βάλει το γκολ και να πάρει το προβάδισμα, ενώ η ομάδα της Λαμίας έμενα όλη πίσω από την μπάλα. Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο με τον Δικέφαλο του Βορρά να κρατάει την μπάλα περισσότερο, ο ΠΑΟΚ μετουσίωσε την υπεροχή του σε γκολ πολύ νωρίς, με το πλασέ του Μπάμπα Ράμχμαν, μετά από πάσα του Τζόλη, στο 18ο λεπτό, 1-0. Από εκεί και πέρα το ματς συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με την Λαμία να παίρνει λίγο περισσότερο χώρο στο γήπεδο. Η Λαμία κέρδισε ένα φάουλ, που έφερε ένα δεύτερο, αλλά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί στο 35ο λεπτό, με το σκορ να είναι στο 1-0. Ο ΠΑΟΚ έχασε μία πολύ σημαντική ευκαιρία, με τον Κρμέντσικ, τον Κατσίκα να αποκρούει και να κόρνερ, στο 42ο λεπτό. Ο Ουάρντα, πήρε την μπάλα από ένα έμμεσο, σούταρε και η μπάλα πήγε άουτ, σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό. Έτσι έληξε και το ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να πηγαίνει στα αποδυτήρια, με 1-0 σκορ υπέρ του.

2ο ημίχρονο: Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε στο ίδιο τέμπο, με τον ΠΑΟΚ διπλασιάζει τα τέρματα του, με τον Τζόλη να σκοράρει πέφτοντας και έκανε το 2-0, στο 48ο λεπτό. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία συνέχισε δυνατά και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έκανε το 3-0, με τον Ουάρντα, ο οποίος σούταρε ωραία και ‘’καθάρισε’’ το ματς για τον δικέφαλο του Βορρά, στο 52ο λεπτό. Μετά το γκολ, ο Τζόλης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Λάμπρου, στο 54ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα είχε και δοκάρι στο 64ο λεπτό, με τον Ζίβκοβιτς να σουτάρει ωραία. Ο δικέφαλος του Βορρά διέλυσε την Λαμία, και στο 66ο λεπτό έκανε και το 4-0, με ωραίο αριστερό σουτ του Ζίβκοβιτς. Καταιγιστικός ΠΑΟΚ που συνέχισε να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, με την Λαμία να μην έχει καμία τελική προσπάθεια και να μην μπορεί να κρατήσει καθόλου την μπάλα στα πόδια της. Οι 2 ομάδες έκανα αλλαγές και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με το σκορ να παραμένει στο 4-0. Ο Λάμπρου έχασε μία ακόμα ευκαιρία, μετά από ωραία πάσα από τον Καγκάβα, αλλά σούταρε και έστειλε την μπάλα άουτ. Σε ένα ματς που μετά το 4-0 είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβάμπ (Νινούα 73’), Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (Καγκάβα 62’) , Τζόλης (Λάμπρου 54’), Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 62’) (4-2-3-1).

Πάγκος: Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι, Μουργκ, Περέιρα, Λύρατζης (Ροντρίγκο 72’), Καγκάβα, Πασχαλάκης, Νινούα, Λάμπρου. 

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Κάτσικας, Βλάχος, Τζέιμς (Σαραμαντάς 52’), Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπιάρνασον, Μπουλούλης (Παλαβαντισβίλι 59’), Προβιδάκης, Πίτι (Νικολόπουλος 75), Γκαζαριάν (Χατζηστραβός 74’), Μπα (Βλαχομήτρος 45’) (4-2-3-1).

Πάγκος: Σαραμαντάς, Παλαβαντισβίλι, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Χατζηστραβός, Θεωδορόπουλος, Σταμούλης, Κωστίκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code