ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης (2-2): Πέταξε βαθμούς ο δικέφαλος στην "Τούμπα", πάλεψε μέχρι τέλους ο Απόλλωνας

 



 Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Απόλλωνα Σμύρνης στην "Τούμπα" στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League 

Ο ΠΑΟΚ έμεινε ισόπαλος με τον Απόλλωνα με σκορ 2-2. Ο ΠΑΟΚ είχε τις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Αντίθετα ο Απόλλωνας παρά τις λιγοστές ευκαιρίες κόντραρε μέχρι τέλους τον δικέφαλο του βορρά και του στέρησε τους τρεις βαθμούς. Σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ο Ουάρντα στο 29' και στο 88' ο Ίνγκασον, ενώ για τον Απόλλωνα ο Τσαμπούρης στο 52' με πέναλτι και ο Φερνάντεθ στο 81'. Έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ περιμένει το βραδινό αποτέλεσμα του ματς ΑΕΚ - Άρης για να δει αν θα ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

1ο Ημίχρονο:

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το να  προσπαθεί να αναπτυχθεί από τα πλάγια αλλά όπως είναι λογικό ο Απόλλων Σμύρνης είχε κλείσει καλά τις πτέρυγες. Η πίεση του ΠΑΟΚ είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 3' ο Βιεϊρίνια έκανε τη σέντρα ο Ουάρντα πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.  Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα κοντά στα καρέ του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ζίβκοβιτς, με τον ΠΑΟΚ από την μεριά του να ταλανίζει τους αμυντικούς του Απόλλωνα. Μετά από την αφόρητη πίεση του ΠΑΟΚ ο Ουάρντα στο 29' με ωραίο γυριστό κάνει το 1-0. 

2ο Ημίχρονο:

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Απόλλωνα που έκανε το 1-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαμπούρη στο 52'. Τα πνεύματα ανάψαν με τον σκόρερ του Απόλλωνα να δέχεται την κίτρινη κάρτα στο 56', ενώ ο Ιωαννίδης έδειχνε να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με το δεξί του πόδι. Ο Απόλλωνας μετά την ισοφάριση έδειξε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΠΑΟΚ έψαξε λύσεις από τον πάγκο και στην θέση του Κρμέντσικ και του Τζόλη μπήκε ο Σφιντέρσκι και ο Γκαγκάβα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην Super League. Ο Παράσχος πέρασε στο ματς στο 65'  τον Φερνάντεθ και τον Χουχούμη στην θεση του Ντάουντα και του Μπρούσιτς. Διαδοχικά κόρνερ για τον δικέφαλο του βορρά χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πίεση του πρώτου μέρους και στο 69' ο Ουάρντα έκανε ένα σουτ με τον Βέρχουλστ να λέει όχι. Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμη μια αλλαγή με τον Ζίβκοβιτς να παίρνει την θέση του Μουργκ. Ο Απόλλωνας απάντησε στην αλλαγή του ΠΑΟΚ και ο Κιτοκό πήρε την θέση του Μπεντινέλι. ο Απόλλωνας  κατάφερε να πετύχει την ανατροπή, με ωραίο πλασέ από τον Φερνάντεθ έπειτα από ένα δυο με συμπαίκτη του από πλάγια θέση έκανε το 1-2 στο 81'. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 88' ο Ίνγκασον έκανε το   2-2

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Ουάρντα, Τζόλης, Κρμέντσικ. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Τσαμπούρης, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Κολ, Κάλισιρ, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code