ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: Την νίκη οι γηπεδούχοι, τις ευκαιρίες οι ''πράσινοι'' (1-0)


Η 23η αγωνιστική τελείωσε στο Αγρίνιο με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και να καταφέρνει να κερδίσει με ένα γκολ παρά την μεγάλη κυριαρχία που είχαν οι φιλοξενούμενοι στον αγωνιστικό χώρο.

Α' ημίχρονο:

Πιο δυνατά στην αναμέτρηση ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός για να βρει το γρήγορο γκολ, αλλά τελικά το πέτυχε ο Παναιτωλικός με τον Εντινγκά να παίρνει το ριμπάουντ από την εκτέλεση φάουλ του Αριγίμπι και να κάνει το 1-0 στο 6'. Ο Μαουρίσιο σκόραρε δέκα λεπτά αργότερα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως offside. Από το σημείο αυτό και έπειτα είχαμε κάποιες φάσεις για τον Παναθηναϊκό στο 29' και στο 31', όμως χωρίς να απειληθεί ο Μελίσσας. Γενικά ένα πρώτο ημίχρονο με τους ''πράσινους'' να κυριαρχούν με συντριπτική κατοχή, αλλά να μην βρίσκουν το γκολ που θα τους έδινε περισσότερη ώθηση.

Β' ημίχρονο:

Πολύ πιο απειλητικά από το πρώτο μέρος ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός με το σουτ του Μολό να αποκρούεται στο 51'. Τέσσερα λεπτά αργότερα η προβολή του Βιγιαφάνιες έφτασε από τις κόντρες στον Ιωαννίδη, που το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μελίσσας. Ο ίδιος βρέθηκε τετ α τετ στο 61' με τον Μελίσσα να του λέει ξανά όχι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ξανά απειλεί ο Ιωαννίδης με κεφαλιά. Οι ευκαιρίες για τον Παναθηναϊκό δεν σταμάτησαν εκεί και στο 67' ο Ενγκμπακοτό από κοντά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά την απόκρουση του Μελίσσα. Από εκεί και έπειτα δεν δημιουργήθηκε κάποια άλλη ιδιαίτερη στιγμή με τους φιλοξενούμενους μόνο να πιέζουν χωρίς να βρουν το γκολ.

 Ενδεκάδες

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας, Μεντίνα, Τσότσαλιτς, Βάντερσον, Περέιρα, Εντινγκά, Ταχάρ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Καρέλης

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Βέλεθ, Νιάς, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καραγιάννης, Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό, Καμπετσής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code