ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης- Παναθηναϊκος: VAR-Βάτη νίκη για τον Παναθηναϊκό

 Ο Παναθηναϊκός κατάφερε μετά κόπων και βασάνων και με την βοήθεια του VAR, να νικήσει τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις ο Παναθηναϊκός με το γκόλ του Ιωαννίδη νίκησε τον Απόλλωνα και με την βοήθεια του VAR καθώς 2 πέναλντι για τον Απόλλωνα τα πήρε πίσω ενώ ακύρωσε και ένα γκολ για οφσάιντ.

Γκολ: Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί στο 20 λεπτό. Ο Χατζηγιοβάννης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Ιωαννίδης προλαβαίνοντας την έξοδο Βέρχουλστ και τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο 26 ο Απόλλων απείλησε για πρώτη φορά, όταν ο Τσιλούλης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή από τον Ζαγαρίτη αλλά το σουτ του το απέκρουσε ο Διούδης. 

Στο 28 η φάση που σημάδεψε το πρώτο ημίχρονο, αλλά και τον αγώνα. Ο Διούδης έκανε την έξοδο και βρήκε με πολύ δύναμη τον Νίκο Ιωαννίδη. Οι διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για τον Απόλλων, όμως το πήρε πίσω με την βοήθεια του VAR καθώς πριν την σύγκρουση ο παίχτης του Απόλλωνα έκανε χέρι. Ο Ιωαννίδης αφού του τοποθετήθηκε κολάρο έφυγε με ασθενοφόρο από τον γήπεδο, έχοντας πάθει διάσηση.

Στο 43 λεπτό η τελευταία καλή φάση του ημιχρόνου, για τον Απόλλων όταν ο Φερνάντεθ προσπάθησε στην κλειστή γωνία να νικήσει τον Διούδη, αλλά ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού έδιωξε με τα πόδια την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 48 ο Ζαγαρίτης έκανε το μαρκάρισμα στον Τσιλούλη, στην αρχή ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι όμως με την βοήθεια του VAR καταλογίστηκε φάουλ για τον Απόλλωνα.

Στο 73 πολύ ωραία ενέργεια του Φώτη Ιωαννίδη, καθώς με την ντρίμπλα απέφυγε δύο παίχτες σούταρε όμως ο Βέρχουλστ απέκρουσε ωραία σε κόρνερ

Στο 74 ο Μουνιέ έκανε το σουτ όμως ο Διούδης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 78 ο Μπεντινέλι σκόραρε για τον Απόλλωνα όμως το γκολ μετά από υπόδειξη του VAR το γκολ ακυρώθηκε καθώς ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης ο Τομάς Μπεντινέλι.

Στο 90+4 ο Σλίβκα πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή και η κεφαλιά του πήγε λίγο άουτ.

Στο 90-5 ο Ντάουντα έκανε το σουτ ο Διούδης απέκρουσε ωραία στην δεξιά του γωνία.

Στο 90+5 αντεπίθεση για τον Παναθηναϊκό ο Χουανκάρ αμαρκάριστος έκανε το πλασέ η μπάλα ξυστά από το αριστερό δοκάρι του Βέρχουλστ και πήγε αουτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code