ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Πεντάρα του δικεφάλου, ''έπιασε'' τον Άρη στον πόντο από την ΑΕΚ


 Ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Super League, στις 17:15, στο Στάδιο της Τούμπας. Ο δικέφαλος του Βορρά ήθελε μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό, να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, από την άλλη μεριά ο Παναιτωλικός, ήθελε να πάρει κάτι από τον σαφώς ανώτερο ΠΑΟΚ. 

Ο ΠΑΟΚ πήρε εύκολη νίκη με 5-0 σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν ιδιαίτερα καλό, παρά τα 5 γκολ. Έτσι ο δικέφαλος του Βορρά, έφτασε στους 39 τον Άρη και πλησίασε στον ένα βαθμό την δεύτερη ΑΕΚ. Ο Παναιτωλικός, παρέμεινε στους 13 βαθμούς στην 13 θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

1ο ημίχρονο: Στα πρώτα λεπτά ο Παναιτωλικός πίεζε ψηλά την ομάδα του δικεφάλου του Βορρά. Η ομάδα του Δέλλα, μπήκε καλύτερα στην αρχή του 1ου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο σουτ με τον Μουργκ να σουτάρει αλλά ο Μάλης έδιωξε με το κεφάλι. Η ομάδα του Γκαρσία ισορρόπησε το ματς. Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιόλογη στιγμή. Και η κατοχή της μπάλας ήταν αρκετά μοιρασμένη, στα πρώτα 20 λεπτά, χωρίς να γίνεται κάποια ξεκάθαρη φάση για γκολ και από τις 2 ομάδες. Ο Πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον ΠΑΟΚ με τον Σφιντέρσκι να σουτάρει μετά από ενέργεια του Περέιρα και ο Ντόουγκλας σούταρε σε δεύτερο χρόνο άουτ, στο 25ο λεπτό, παρέμεινε το 0-0. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς για να απειλήσει τον Παναιτωλικό. Η μπάλα κινούνταν κυρίως στο χώρο του κέντρου με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός ο οποίος πίεζε. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, με τον Μουργκ να κάνει ωραία ενέργεια, να σουτάρει και να κάνει το 1-0, στο 39ο λεπτό. Ο δικέφαλος του Βορρά απείλησε εκ νέου με Σφιντέρσκι και Ίνγκασον, λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου. Ημίχρονο στο 1-0 για τον ΠΑΟΚ, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη για τις ομάδες. 

2ο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ, σκόραρε για δεύτερη φορά στο 51ο λεπτό, με κεφαλιά του Σβάμπ, μετά από ωραία σέντρα του Ροντρίγκο και έκανε το 2-0. Ο Γκαρσία, έκανε και μία αλλαγή με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, την θέση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, πήρε ο Ελ Καντουρί. Ο δικέφαλος του Βορρά ουσιαστικά ‘’κλείδωσε’’, το παιχνίδι με τον Τζόλη να κάνει γυριστό σουτ και να νικάει τον Κνετ και έτσι έγινε το 3-0, στο 57ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε εκ νέου να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, από την άλλη η ομάδα του Δέλλα, δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια αντίδραση. Ο ΠΑΟΚ διεύρυνε και άλλο το σκορ της αναμέτρησης με τον Σφιντέρσκι να κάνει το 4-0, με αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, στο 61ο λεπτό. Από εκεί και πέρα ο Δέλλας έκανε κάποιες διορθωτικές κινήσεις, για να πιέσει και ενδεχομένως να μειώσει το σκορ. Το παιχνίδι μετά και το 4-0, δεν άλλαξε πολύ, με τον ΠΑΟΚ να παραμένει κυρίαρχος. Ο Παναιτωλικός είχε μία καλή στιγμή στο 70ο λεπτό, αλλά ο Βέργος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα. Ο ΠΑΟΚ είχε μία ακόμα καλή στιγμή, με τον Ίνγκασον να μην μπορεί να σκοράρει και οι άμυνα του Παναιτωλικού έδιωξε τη μπάλα. 5-0 έκανε το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Σφιντέρσκι με την συμπλήρωση 90 λεπτών, με τον Πολωνό να φτάνει τα 2 προσωπικά τέρματα στον αγώνα. Έτσι τελείωσε και η αναμέτρηση στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να καθαρίζει στο 2ο ημίχρονο κυρίως. 

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Ζ.Ζίφκοβιτς , Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Βαρέλα, Περέιρα, Ντόουγκλας Αουγκούστο (Ελ Καντουρί 45’), Σβαμπ (τσιγγάρας 79’) , Τζόλης (Λάμπρου 66΄), Μουργκ (Νινούα 78’), Α. Ζίφκοβιτς (Ουάρντα 66΄) , Σφιντέρσκι (4-2-3-1).

Πάγκος: Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Νινούα, Ουάρντα, Λάμπρου, Κρμέντσικ.

Παναιτωλικός(Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Τζανακάκης, Τσόστσαλιτς, Περέιρα, Μαλής, Λιάβας (Ντάλτσιο 78’), Τάχαρ (Μάσουρε 65’), Τσιγγάρας, Μπαρμπόσα (Μανθάτης 67’), Αριγίμπι, Ντίας (Βέργος 67’) (4-3-3).

Πάγκος: Σκαρντοβέλι, Μάσουρεκ, Ντάλσιο, Μελλίσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόζα, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code