ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός (1-3): Με το πόδι στο γκάζι, δεν σταμάτησε ούτε στη Ριζούπολη

 


Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με σκορ 1-3 και να διατηρούν το αήττητο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Α' ημίχρονο:

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού που έδειξε από νωρίς τις προθέσεις, φτάνοντας στην πρώτη τελική του στο ματς στα 15 δευτερόλεπτα, με τον Μπρούμα να αστοχεί από την σέντρα του Φορτούνη. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να απειλήσουν, αλλά η πρώτη κλασική ευκαιρία ήρθε στο 19' και ήταν από τον Ολυμπιακό ξανά με κεφαλιά αυτή την φορά από τον Χασάν. Δύο ακόμη σημαντικές στιγμές για τους φιλοξενούμενους ήρθαν στο 23' και στο 25' με τον Φορτούνη και τον Χασάν αντίστοιχα να αστοχούν. Τελικά ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στο 31' μετά την εξαιρετική σέντρα του Ανδρούτσου που έφτασε στον Χασάν και εκείνος πέτυχε το γκολ από την μικρή περιοχή κάνοντας το 0-1. Το λάθος του Βέρχουλστ στο να απομακρύνει έβγαλε τον Χασάν τετ α τετ, με τον τερματοφύλακα του Απόλλων να διορθώνει το λάθος του. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με την πρώτη τελική του Απόλλων στο παιχνίδι και το σουτ του Μπεντινέλι να καταλήγει στην αγκαλιά του Σα.

Β΄ ημίχρονο:

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν δημιούργησαν κάποια σημαντική ευκαιρία στο πρώτο 15λέπτο, εκτός από την στιγμή που ο Χασάν βρέθηκε πολύ πλάγια στην εστία του Απόλλων και δεν μπόρεσε να βγάλει τελική στο 57'. Η δεύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα ήρθε μετά την κεφαλιά Ιωαννίδη από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη με τον Σα να απαντά στο 65'. Το κόρνερ που εκτέλεσε ο Βαλμπουενά θα καταλήξει στον Εμβιλά που από κοντά έκανε το 0-2 για την ομάδα του. Με το 2ο γκολ ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει ακόμη ένα αλλά ο Ανδρούτσος αστόχησε. Μια από τις τελευταίες στιγμές στο ματς ήταν για τον Ολυμπιακό στο 79' με την προσπάθεια του Ρέαμπτσιουκ να μην είναι εύστοχη και του Χασάν που αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 85'. Παρόλα αυτά ο Απόλλωνας μείωσε και έκανε το 1-2 μετά το λάθος του Σεμέδο με τον Ντάουντα να χρίζεται ως σκόρερ. Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το ''άφησαν'' έτσι και έκαναν μόλις ένα λεπτό αργότερα το 1-3 με τον Χασάν σε πάσα που ήρθε από τον Σεμέδο.

Ενδεκάδες

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης (81' Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά, Φορτούνης (63' Πέπε), Μπρούμα (81' Mασούρας), Βρουσάι (63' Βαλμπουενά), Χασάν.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ - Τσαμπούρης, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς, Βιτλής, Μπαξεβανίδης (76' Κιτοκό), Σλίβκα, Κολ (84'Καραγκούνης) Μουνιέ (76 Ντάουντα), Ιωαννίδης, Μπεντινέλι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code