ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημο: Μπαρμπόσα διετίας στον Παναιτωλικό



 Ήταν γνωστό εδώ και μέρες και πλέον είναι και επίσημο. Ο Μπαρμπόσα επέστρεψε και επίσημα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και να ανακοινώνεται επίσημα απο την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που ήταν μέχρι πρότινος στην Χατάισπορ έφτασε χθες το βράδυ στην Ελλάδα και πριν από λίγο ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό. Ετσι «σφραγίστηκε» το δεύτερο πέρασμά του από την Ελλάδα, καθώς τη διετία 2014-2016 αγωνίζονταν στην ΑΕΚ.

Να σημειωθεί οτι στην ομάδα του Παναιτωλικού θα βρει έναν παλίο του γνώριμο, τον Τραϊανό Δέλλα, όπου είχε διατελέσει προπονητής την σεζόν 2014-15.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας έως τον Ιούνιο του 2022 με τον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος επιθετικός άρχισε την καριέρα του στην Πόρτο, αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Κοΐμπρα, Τροφένσε, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπράγκα και Αλμερία. Για δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την ΑΕΚ, ακολούθησε η Αλ Ουάσλ, η Ακίσαρπορ και η Χατάισπορ, απ’ την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες.


Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 20. Σήμερα έκανε την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code