ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σόλσκιερ: ''Δεν είναι χαρούμενος ο Φαν ντε Μπέικ''

 



Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ,παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως ο Ντόνι Φαν ντε Μπέικ δεν είναι χαρούμενος με τον χρόνο συμμετοχής του.



Ο 23χρονος μέσος δεν έχει αγωνιστεί ούτε ένα λεπτό στα τελευταία παχνίδια της Premier League και υπάρχουν φήμες πως θα δοθεί δανεικός,προκειμένου να παίζει περισσότερο.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην Mirror,ο Σόλσκιερ παραδέχθηκε το γεγονός,αλλά ανέφερε πως καταλαβαίνει τον παίκτη.

Αναλυτικά δήλωσε: Δεν θα έλεγα πως ο Ντόνι είναι χαρούμενος φυσικά.Όπως είναι φυσικό θέλει να παίζει περισσότερο,αλλά παρόλα αυτά δουλεύει με τον σωστό τρόπο.Μου θυμίζει τον εαυτό μου όταν πρωτοήρθα εδώ.Τα πηγαίνουμε καλά και έχουμε παίκτες που κάνουν φανταστική δουλειά στην θέση του.

Συνέχισε λέγοντας: Ήταν το ίδιο με εμένα και τον Σερ Άλεξ.Όταν με άφηνε εκτός,καταλάβαινα την κατάσταση και ήμουν χαρούμενος για τις νίκες της ομάδας και ο Ντόνι είναι επίσης τέτοιος χαρακτήρας.Γνωρίζει πως είναι σημαντικός για εμάς και ξέρει πως θα παίξει πολλά περισσότερα παιχνίδια.

Στη συνέχεια,είπε πως ο Φαν ντε Μπέικ θα αγωνιστεί κόντρα στην Λίβερπουλ στο FA Cup: Θα πάρει σίγουρα μέρος στον αγώνα του FA Cup την Κυριακή και ίσως αποδειχθεί και ένα βαρόμετρο για το παιχνίδι.Εμπιστεύεται τις δυνατότητες του.Είναι ένα ήσυχο,αισιόδοξο παιδί που βαθιά μέσα του ξέρει πως είναι πολύ καλός και απλώς περιμένει την ευκαιρία του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code