ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-1 : ''Απόδραση'' για τους Πειραιώτες , φωνές για τους Περιστεριώτες

 


Ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του και τον κέρδισε με γκολ του Μπρούμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Φωνές για την διαιτησία για τους γηπεδούχους.

Σφιχτό παιχνίδι μας παρουσίασαν και οι δύο ομάδες για ακόμα ένα μεταξύ τους ματς.  Το πρώτο μέρος δεν είχε τον ρυθμό και τις φάσεις του δευτέρου . Οι ερυθρόλευκοι προειδοποίησαν στο 7' όταν ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά απείλησε τον Μανδά και στο  16' όταν ο Μπουχαλάκης ζητάει πέναλτι για τράβηγμα , αλλά εν τέλει η φάση κατέληξε σε κόρνερ. Η λύτρωση για τους ερυθρολεύκους ήρθε στο 45' όταν ο Μπρούμα εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Μανδά και έκανε το 0-1 . Πάντως το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από τις διαμαρτυρίες του Ατρομήτου , για πέναλτι σε χέρι του Σεμέδο , κόκκινη του Μπα για κλωτσιά και επιθετικό φάουλ στο 0-1 των Πειραιωτών . 

Παρόλα αυτά οι Περιστεριώτες , παρότι έχαναν δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στην εστία του Σα .Εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό , ο οποίος εκμεταλλευόμενος το ανοιχτό γήπεδο δημιουργούσε αρκετές ευκαιρίες . Στο 55΄ο Καμαρά αστόχησε . ο Ελ Αραμπι στο 75' δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα , ενώ ο Φορτούνης βοήθησε επιθετικά την ομάδα του απειλώντας στο 75' , με ωραίο σουτ , αλλά ο Μανδάς είχε απάντηση και στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ . 

Από τη στιγμή που σκόραρε ο Ολυμπιακό , κλείδωσε τον Ατρόμητο ο, ο οποίος δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ και έφτασε σε μία εύκολη νίκη , η οποία όμως σημαδεύτηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Νάτσος (72' Νταβιώτης), Σάλομον (61' Ούμπιδες), Γκάλο, Χαρίσης, Ραμπέλο (61' Μουνίθ), Χριστοδουλόπουλος (61' Μανούσος), Μάτιτς (78' Αγκάγιεφ)

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (64' Σισέ), Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Καμαρά (90' Χολέμπας), Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (64' Φορτούνης), Μπρούμα (79' Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90' Πέπε)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code