ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τεράστιος Διαγόρας, τεράστια νίκη στην Λάρισα !



Σε τρελά κέφια ο Διαγόρας Ρόδου συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Superleague 2, αφού κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη απέναντι στον Απόλλων Λάρισας στο AEL FC Arena.

Ο Διαγόρας μπήκε κάπως νωθρά στο ξεκίνημα και βρισκόταν σε παθητικό ρόλο μέχρι το 20'. Ο Λινάρδος και ο Ντοριβάλ ήταν αυτοί που έδωσαν την σιγουριά στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση κερδίζοντας τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και εν συνεχεία αναπτύσσοντας με ορθολογικό τρόπο προς την επίθεση.

Το τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Γεωργίου, όπου στο 64' μετά από σέντρα που του έγινε από τα αριστερά έπιασε την κεφαλιά από το ύφος του πέναλτι με τον Τάλισσον να απομακρύνει και να καταλήγει η μπάλα στο δοκάρι. Αυτή εν συνεχεία ξαναήρθε στα πόδια του πεσμένου στο έδαφος Γεωργίου που με προβολή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας για το 0-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Τάλισον, Μόρας, Γκόλιας, Σκούπρα, Καρρίκι, Χατζής, Μπάλλας (71’ Τασιούλης), Λίταινας (64’ Γκουτρουμπής), Μπαλογιάννης (71’ Μπάμπης), Τζοβάρας (46’ Μπαστιάνος), Αθανασιάδης.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Ρουγκάλας, Σεληνιωτάκης, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ντορίβα (73’ Αθανασίου), Μασούρας, Λινάρδος (74’ Αυγενικού), Γεωργίου (90’ Θεοδωράκης), Αλάεθ (90’ Δημήτρουλας), Μπαστακός (77’ Μανωλάκης).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code