ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Ο Νταντσένκο ο εκλεκτός για το δεξί άκρο



 Ο 26χρονος, Ουκρανός, Όλεγκ Νταντσένκο όπως όλα δείχνουν είναι ο εκλεκτός του Παναγιώτη Κονέ για το δεξί άκρο της άμυνας της ΑΕΚ, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σαν μπακ και σαν μπακ χάφ (σε σύστημα 3-5-2).

Η «Ένωση» ήταν εμφανές ότι θα ενισχύονταν στο δεξί άκρο της άμυνας ύστερα απο τον παραγκωνισμό των Παουλίνιο και Βασιλαντονόπουλο, μιας και μοναδικές της επιλογές ήταν ο Μπακάκης και ο νεαρός Ραντόνια.

Ο Παναγιώτης Κονέ τις τελευταίες ημέρες είχε εντείνει τις επαφές του για να βρει τον κατάλληλο παίχτη, με τον εκλεκτό να είναι ο Όλεγκ Νταντσένκο, που αγωνίζεται δανεικός στην Ούφα απο την Ρουνπίν Καζάν.

Ο Νταντσένκο μπορεί να αγωνίζεται σε όλη την δεξιά πλευρά καθώς αποτελεί έναν αμυντικό με επιθετικά χαρακτηριστικά, μετρώντας μάλιστα τη φετινή σεζόν πέντε ασίστ σε 16 συμμετοχές με την Ούφα. Η ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα απο την συμφωνία για την αγορά του 26χρονου Ουκρανου μπακ από την Ρούμπιν Καζάν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023.

Ο Νταντσένκο είχε αποκτηθεί το 2016 απο την Σαχτάρ Ντόνετσκ καταγράφοντας συνολικά 24 συμμετοχές με την φανέλα της, χωρίς να καταφέρνει να καθιερωθεί και να δίνετε διαδοχικές χρονιές δανεικός πριν τον αποκτήσει η Ρουμπίν Καζάν το 2019 έναντι 1,000,000 € εκατομμυρίου και καταγράφοντας πέρυσι 19 συμμετοχές και 2 ασίστ. Φέτος όμως δεν έπεισε τον νέο του προπονητή και δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Ούφα όπου έχει κάνει την καλύτερη σεζόν του μέχρι στιγμής έχοντας προλάβει να καταγράψει 15 συμμετοχές και δίνοντας 6 ασίστ.

Ο Νταντσένκο ήταν διεθνής με την ομάδα κάτω των 21 της Ουκρανίας μετρώντας 28 συμμετοχές με 5 γκόλ και 4 ασίστ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code