ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κόντε: ''Δεν έχω ζητήσει εγώ την μεταγραφή του Τζέκο''

 


Ο προπονητής της Ίντερ Αντόνιο Κόντε, μίλησε για τον επιθετικό της Ρόμα Έντιν Τζέκο και ξεκαθάρισε πως δεν έχει ζητήσει ο ίδιος την μεταγραφή του, αλλά δεν αποκλείεται η ομάδα να έρθει σε επαφή με την Ρόμα ενώ είπε πως ο Άλεξις Σάντσες, παραμένει παίκτης της ομάδας. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ οι 2 Ιταλικοί σύλλογοι φαίνεται να συζητούν για την ανταλλαγή των Τζέκο-Α.Σάντες, αλλά δεν έχει επέλθει ακόμα καμία συμφωνία, παρότι οι ομάδες είναι σε επαφή. Ο Κόντε ρωτήθηκε στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση της Ίντερ με την Μπενεβέντο ,(30/1, 21:45) για αυτό το ζήτημα και απάντησε:

''Δεν θα μιλήσω για τον Έντιν Τζέκο στην Ίντερ, γιατί είναι παίκτης της Ρόμα. Αν κάποιος παίκτης είναι δυσαρεστημένος εδώ, είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε. Δεν ζητάω τη μεταγραφή του Τζέκο, εξαρτάται απ' την ομάδα. Ο Σάντσες είναι παίκτης μας. Τον θέλω συγκεντρωμένο στο επόμενο παιχνίδι". 

Ο Τζέκο βέβαια έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Ρόμα, ενώ φήμες θέλουν και τον Χιλιανό να αποχωρεί από την ομάδα του Μιλάνου, έχοντας καταγράψει φέτος 19 συμμετοχές, με 2 γκολ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code