ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Με τη ψυχολογία στα ύψη, για το διπλό κόντρα στους Αρκάδες

 


Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τρίπολη και θέλει να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη για το 2021 κόντρα σε μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από τα κανάλια της NOVA στις 19:30 με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο, μιας και ο Αστέρας Τρίπολης έχει κίνητρο την είσοδο του στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό των πολλών απουσιών να φύγουν με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας από την Λεωφόρο και έτσι να μην διευρυνθεί η μεταξύ τους διαφορά. Γενικά η ομάδα της Τρίπολης έδειξε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είχε την κυριαρχία στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, καταφέρνοντας μάλιστα να σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως offside.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα έχει σχεδόν τις ίδιες απουσίες με αυτές που είχε κόντρα στους ‘’πράσινους’’ μιας και δεν θα αγωνιστούν οι Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Γκόμεζ, ενώ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή και ο Μουνάφο λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή των γηπεδούχων:

Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρεθ, Καπίγια, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπελόκ, Τζίμας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Λουίς Φερνάντεθ, Ρέγκις, Αλί Μπαμπά.

Από την άλλη το 2021 μπήκε με το καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό αφού κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 απέναντι στην ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν όλα τα λάθη που έκαναν οι φιλοξενούμενοι και έφτασαν να ''πάρουν'' το ματς με αυτό το ευρύ σκορ. Ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης θέλουν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο την διαφορά από τους διώκτες τους, φτάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο. Αν τελικά η ομάδα του Ολυμπιακού καταφέρει να κερδίσει θα είναι το ιδανικότερο ξεκίνημα για την νέα χρόνια, μιας και θα έχουν δύο σερί νίκες σε λιγότερο από μια εβδομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς διάλεξε μεταξύ των εκλεκτών που θα συμμετέχουν στην αποστολή και τον 22χρονο Μολδαβό Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με σκοπό να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθεί αναλυτικά η αποστολή των ''ερυθρόλευκων'':

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code