ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων Σμύρνης- Παναθηναϊκος: Να βγάλει αντίδραση κόντρα στα προβλήματα

 

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι κόντρα στον Κορονοιό και τους τραυματισμούς καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να νικήσουν τον μαχητικό Απόλλωνα.

Η ελαφρά ταξιαρχία είναι ίσως η πιο μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος. Καθώς μπήκε αργά σε αυτό και από πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, τώρα κοιτάει ακόμα και τα play off.

Ο Απόλλων θα παραταχθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό με καλή ψυχολογία μετά την νίκη επί του Πας στα Γιάννενα. Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει σημαντικές απουσίες παρά μόνο των τιμωρημένων Φατιόν και Τσαμπούρη που έχουν κάρτες.

Ο Λάζλο Μπόλονι, μετράει πολλές απουσίες και για ένα ακόμα παιχνίδι θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης. Καθώς οι Σάντσες, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνες, Αντονίτο, Μαουρίσιο, Τζαβίδας, Αγιούμπ, Σαβιέρ είτε λόγω covid 19 είτε λόγω τραυματισμών. Το καλό νέο είναι ότι επιστρέφει μετά από μήνες στην αποστολή ο Χατζηθεωδορίδης.

Πιθανή ενδεκάδα Απόλλων: Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Χουχούμης, Σλίβκα, Τσιλούλης, Κολ, Φερνάντες, Μπετινέλι και Ιωαννίδης

Πιθανή ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Διούδης, Μολό, Ζαγαρίτης, Σένγκεφελντ, Πούγγουρας, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάννης, Αιτόρ, Μπουζούκης, Μακέντα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code