ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός- Λάρισα: Έπαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε ο Παναθηναϊκός

 


Ένας μέτριος Παναθηναϊκος, πήρε το πολύτιμο τρίποντο με τα γκολ των Καρλίτος και Εμμανουηλίδη με την ΑΕΛ να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του Β ημιχρόνου όμως να μην καταφέρνει να βρει το γκολ της ισοφάρισης.


Α ημίχρονο

Πρώτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, στα 25 δευτερόλεπτα για τον Παναθηναϊκό, όμως το σουτ του Ιωαννίδη μπλόκαρε εύκολα στο κέντρο της εστίας του ο Μπάγιτς.

Δευτέρη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 6 λεπτό, όταν ξαφνικό σουτ του Καρλίτος το μπλόκαρε εύκολα ο Μπάγιτς.

Πρώτη ευκαιρία για την Λάρισα στο 15 λεπτό όταν ο Πινακάς έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως έπεσε και μπλόκαρε εύκολα την μπάλα ο Διούδης.

Στο 23 λεπτό πολύ ωραία σέντρα του Μολό, από τα δεξιά έπιασε την κεφαλιά ο Αιτόρ η οποία όμως ήταν αδύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας της Λάρισας.

Πολύ καλή φάση για τον Παναθηναϊκό στο 30 λεπτό όταν ο Ιωαννίδης έκανε την κούρσα βρέθηκε στην περιοχή της Λάρισας όμως το πλασέ πήγε πάνω από τα δοκάρια.

Πολύ καλό σουτ του Κολομπίνο στο 31 η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Διούδη.


Γκοοολ για τον Παναθηναϊκό στο 36 σέντρα του Μολό από τα δεξιά ο Ιωαννίδης έστρωσε την μπάλα στον Καρλίτος οποίος ανενόχλητος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Μπάγιτς.

Β ημίχρονο

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 56 σέντρα του Νικολιά, ο Κολομπίνο ανενόχλητος από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 77 σουτ του Κολομπίνο αδύναμο στο κέντρο της εστίας μπλόκαρε εύκολα ο Διούδης.

Σέντρα του Χατζηγιοβάννη στο 84 μεγάλη ευκαιρία του Καμπετσή ο οποίος έπιασε την κεφαλιά αλλά ήταν αδύναμη και πήγε στα χέρια του Μπάγιτς.

Φανταστική ενέργεια του Καμπετσή στο 86 έσπασε την μπάλα στον Μπουζούκη στην μικρή περιοχή όμως ο Μπάγιτς βγήκε και απέκρουσε το πλασέ του Μπουζούκη.

Στο 91 πολύ δυνατό σουτ του Κολομπίνο όμως το σουτ πήγε στο κέντρο της εστίας και μπλόκαρε ο Διούδης.

Γκοοολ για τον Παναθηναϊκό στο 94 πολύ ωραία ενέργεια του Καμπετσή ο οποίος κράτησε την μπάλα και την έσπασε ωραία στον Εμμανουηλίδη που απέναντι στον Μπάγιτς δεν λάθεψε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code