ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Για την επιστροφή στις εκτός έδρας νίκες οι κιτρινόμαυροι

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον Άρη στους Ζωσιμάδες για  την 16η αγωνιστική της SuperLeague. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δείξει την φετινή σεζόν ότι στοχεύουν ψηλά και θέλουν να φύγουν με το τρίποντο από τα Ιωάννινα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι πάντα παλεύουν για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν.

Ο Άρης δεν θα έχει στην διάθεση του τον νεαποκτηθέντα Νίκο Ιωάννου, αλλά και τους τραυματίες Μπερτόγλιο, Κουέστα και Κάτσε. Από την άλλη, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Κάργα και τον τραυματία Κάστρο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης ηττήθηκε στο πρώτο αγώνα της χρονιάς από την Λαμία εκτός έδρας και την Δευτέρα (11/1) θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Καρτάλης, Σιόντης, Ντομίνγκες, Λώλης, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Παμλίδης, Κρίζμαν και Λέο Μπαπτίστ.

Η αποστολή του Άρη; Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κρίστιαν Λόπες, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Λούκας Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code