ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πάλι καλά Σωκράτη που θα γυρνούσες μόνο για την ΑΕΚ...


Αρχικά πριν ξεκινήσουν τα οποιαδήποτε σχόλια, ξεκαθαρίζω πως δεν γράφω ως οπαδός της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας αλλά με την ιδιότητα και μόνο του δημοσιογράφου. 

Όσοι με ξέρουν όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζουν πως υπήρξα και θα συνεχίσω να είμαι ένας αντικειμενικός χωρίς παρωπίδες δημοσιογράφος.

Αυτό όμως που πράττει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι πέρα για πέρα ανεπίτρεπτο, με βάση πάντοτε τα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς στο παρελθόν, όχι μακρινό μονάχα αλλά και ... κοντινό.

Από Παναθηναϊκός, έγινε ΑΕΚ και εν τέλει... μετακομίζει Λιμάνι


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχοντας μιλήσει πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό είχε δηλώσει πως η ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί ήταν ο Παναθηναϊκός, ένα συναίσθημα όμως που γρήγορα απομακρύνθηκε από μέσα του, όταν μετακινήθηκε στην ΑΕΚ από την Καλαμάτα και έζησε μεγάλες στιγμές φορώντας τα κιτρινόμαυρα. Μία ομάδα που κατάφερε να τον κάνει γνωστό στον έξω κόσμο και να πάρει την πολυπόθητη μεταγραφή του στο εξωτερικό. 

Η συνέχεια του γνωστή, ένας αμυντικός που λατρεύτηκε όσο κανένας άλλος στην Ένωση και στον κόσμο της, ένας αμυντικός που «έτρεμε» μέχρι και ο Μέσσι. Τ' όνομα του γράφτηκε στο Πάνθεον με τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που έχουν περάσει από το ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Η επιθυμία όμως του φίλου ΑΕΚτζη παρέμενε ίδια πάντοντε, να επιστρέψει κάποια μέρα και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον αγάπησε και την αγάπησε και ο ίδιος δηλώνοντας φαν της.

Αυτό όπως όλα δείχνουν δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ. Η Ένωση έκανε μία πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ συν τα όποια bonus που θα ανέβαζαν και άλλο το κασέ του, ενώ του εγγυήθηκε και θέση στην Διοίκηση, μετά το πέρας της καριέρας του και του συμβολαίου του. Ο Ολυμπιακός εν τέλει κατάφερε να τον πείσει με... 300.000 ευρώ παραπάνω. Μία διαφορά που στον χώρο του ποδοσφαίρου είναι μηδαμινή και απορίας άξιο πλέον πώς ο Σωκράτης αποφάσισε να μην γυρίσει τελικώς στην ομάδα της ΑΕΚ αλλά να πάει στο αντίπαλο της δέος, στον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να μάθει να μην αγαπάει


Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ζούμε πλέον στο 2021 και το ποδόσφαιρο έχει γίνει ένα με το χρήμα πλήρως. Φαίνεται πως παίκτες και συναισθήματα που τους συνδυάζουν με ομάδες δεν υπάρχουν πλέον, όταν στην άκρη μπαίνει το χρήμα ή ακόμη και το... «μανατζεριλίκι». 

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ένας σύλλογος που την έχει πατήσει ουκ ολίγες φορές με τέτοιου είδους συμπεριφορές και φέρεται να είναι έτοιμη να την ξαναπατήσει με τον τελευταίο που είχε απομείνει της λίστας, τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Τελικά τόσα χρόνια αναμονής πάνε στράφι, άραγε θα έχει την ίδια αντιμετώπιση όπως παλιά από τους φίλους του Δικέφαλου ή όχι;

Το μέλλον θα δείξει και οι πράξεις...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code