ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επέστρεψε μετά από 983 ημέρες ο Φαν Χίνκελ

 



Ο Μάρκο φαν Χίνκελ επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 2,5 χρόνια που ήταν τραυματίας και δήλωσε ευτυχισμένος για το γεγονός μετά τον αγώνα της Αϊντχόφεν κόντρα στην Άλκμααρ.



Ο 28χρονος μέσος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά τον Μάιο του 2018 και εχθές επέστρεψε στην ενεργό δράση,αφού πέρασε σαν αλλαγή στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης της Αϊντχόφεν κόντρα στην Άλκμααρ.

Ο Φαν Χίνκελ δήλωσε μετά το παιχνίδι στο ESPN: Αυτό για εμένα είναι ένα ορόσημο.Δούλεψα σκληρά για αυτό και πήρε αρκετό χρόνο.Το να είμαι τώρα πίσω είναι μία επιβράβευση.Με τον Άγιαξ ήμουν και πάλι στην αποστολή και κατάφερα να πάρω και πάλι μία γεύση από την ατμόσφαιρα του γηπέδου.Σήμερα(σ.σ εχθές) ένιωσα πως κάτι θα γίνει όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.Έπαιξα μερικά λεπτά και αυτό είναι υπέροχο.

Μετά από περίπου 1000 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης ανέφερε πως θα γιορτάσει το γεγονός στο σπίτι του: Στο σπίτι θα βάλω τα πράγματα σε μία σειρά για μια στιγμή.Δούλεψα πραγματικά σκληρά και είμαι περήφανος που επέστρεψα.Όσο για τις περίπου 1000 μέρες;Είχα ακούσει πως είναι περίπου τόσες,αλλά στο τέλος είχα σταματήσει να τις μετράω.Δούλευα απλώς πάνω στην αποκατάσταση μου,ελπίζοντας πως θα καταφέρω να παίξω πάλι ποδόσφαιρο.Υπήρχε και μία περίοδος που οι πιθανότητες ήταν πολύ λίγες.Πέρασα δύσκολες κατάστασεις,όμως επιτέλους είμαι εδώ.

Τέλος,ανέφερε πως δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στην επιστροφή του: Η σπίθα δεν έσβησε ποτέ.Αυτό ήταν απαραίτητο,αλλιώς όλο αυτό πιθανόν δεν θα συνέβαινε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code