ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ετοιμάζει πρόταση η ΑΕΚ σε Παπασταθόπουλο με 1 εκατομμύριο !


Την στιγμή που τα ΜΜΕ στο εξωτερικό «οργιάζουν» για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η ΑΕΚ ετοιμάζει να κάνει κίνηση ματς, καθώς θέλει να κάνει ξανά δικό της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Εντός των επόμενων ωρών ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή που αναμένεται να φθάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ, με προοπτικές να φθάσει στα 1,3 εκατομμύρια την επόμενη χρονιά. Το συμβόλαιο που πρόκειται να προτείνει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η Ένωση θα είναι διάρκειας 1+1 χρόνο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο στην συνέχεια να αναλάβει πόστο στην Διοίκηση της ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα τους, ώστε να κάνουν ξανά δικό τους τον κεντρικό αμυντικό παγκοσμίου πλέον φήμης.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φέρεται να έχει προτάσεις και από Φενερμπαχτσέ, Λίβερπουλ και Τζένοα, με την τελευταία να την έχει απορρίψει, την στιγμή που η ίδια του προσέφερε σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ένα ποσό ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code