ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός: Μπαράλες και Φερνάντεθ τον οδηγούν στην 6άδα



Μεγάλη νίκη έκανε Αστέρας στην χιονισμένη Τρίπολη, επικρατώντας επι του Παναιτωλικού με 2-0 με δύο γκολ του Φερνάντεθ και ισάριθμες ασιστ του Μπαράλες και εδραιώθηκαν στην 6η θέση. Στον αντίποδα η ομάδα του Δέλλα έκανε μια κάκιστη εμφάνιση ύστερα απο δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και έχασε μια ευκαιρία να πάρει βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Στην χιονισμένη Τρίπολη αναμετρήθηκαν σήμερα ο τοπικός Αστέρας με τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να έχουν σαν στόχο την νίκη, ο καθένας για τους δικούς του στόχους.

Ο Αστέρας Τρίπολης παρατάχθηκε με τους Τσιφτσή στο τέρμα, Κώτσιρα, Καστάνο, Σουάρεθ, Αλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Βαλιέντε, Μουνάφο στον άξονα, τους Σίτο, Κρέσπι στα «φτερά» και τον Ριέρα πίσω από τον προωθημένο Μπαράλες. 

Στον αντίποδα ο Δέλλας παράταξε την ομάδα του με τον Κνετ κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Κωνσταντόπουλο, Μαλή, Ντάλσιο στην άμυνα, τους Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ στο κέντρο, Μανθάτη, Μάζουρεκ στα άκρα και τον Βέργο στην κορυφή της επίθεσης. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυναμικά με τον Αστέρα Τρίπολης να αιφνιδιάζει απο νωρίς και να παίρνει κεφάλι στο σκορ μόλις στην πρώτη του ευκαιρία του ματς, όταν μετά απο σέντρα ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, την μπάλα να φτάνει στον απερχόμενο Κρέσπι και εκείνος με προβολή απο κοντά να γράφει το 1-0 μόλις απο το 7ο λεπτό. Πριν προλάβει να συνέλθει ο Παναιτωλικός, δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της η Τρίπολη όταν απο σέντρα του Μπαράλες ο Ριέρα έπιασε το σουτ με τον Κνέτ να μπλοκάρει. Στο 15' η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλβάρεζ πέρασε λίγο άουτ. 

Στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης έχει τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων έχοντας 6-0 τελικές και πιέζοντας για να πετύχει το δεύτερο γκολ και να κλειδώσει την νίκη. Τεράστια ευκαιρία στο 30' για την Τρίπολη όταν ο Σίτο αναπτύχθηκε γρήγορα, έδωσε την μπάλα στον Μπαράλες ο οποίος απο το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά με τον Αρτσουρα να τον μπλοκάρει, και να στέλνει την μπάλα εκτός γηπέδου. Πρώτη ευκαιρία του Παναιτωλικού στο 36' με εκτέλεση κόρνερ αλλά την άμυνα του Αστέρα να διώχνει εύκολα και αυτή να είναι η τελευταία αξιοσημείωτη ευκαιρία για το πρώτο ημίχρονο, με τον Αστέρα να προηγείται με 1-0.

Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός μπήκε με περισσότερη όρεξη και κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει. Κεφαλιά του Ταχάρ, μπλόκαρε ο Τσίφσης στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου για τον Παναιτωλικό στο 52'. Μεγάλο λάθος για τον Ταχάρ η μπάλα καταλήγει στον Μπαράλες τα σουτ του οποίου όμως κοντράρει πριν προλάβει να γίνει απειλητικός. Δυνατό σουτ του Κρέσπι με τον Κνέτ να διώχνει σε κόρνερ. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης να διπλασιάσει τα τέρματα του όταν στο 66' ο νεοεισελθής  Καπίγια έκανε τη σέντρα, ο Λουίς Φερνάντεθ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Και ενώ στην προηγούμενη φάση προειδοποίησε σε αυτήν του 69ου λεπτού κατάφερε να βρει δίχτυα όταν μετά απο κεφαλιά πάσα του Μπαράλες ο Φερνάντεθ απέφυγε τον Μαλή και με καλοζυγισμένο σουτ έγραψε το 2-0. Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό με ευκαιρία να μειώσει αλλά το σουτ του Μαζουρεκ να μπλοκάρει εύκολα ο Τσίφσης και αυτή να είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Αστέρα Τρίπολης να παίρνει μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να εξασφαλίσει μια θέση στην 6άδα και να φτάνει τους 24 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στους χαμηλά στους 11 βαθμούς και να προβληματίζεται, με την σημερινή κακή εμφάνιση να είναι πισωγύρισμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code