ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστ. Τρίπολης-Άρης 2-1: Έμειναν στο πρώτο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι

 


Ο Άρης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάνο στο 12' λεπτό και τον Ματέρο Γκαρσία στο 17'.

Το σκορ άνοιξαν οι κιτρινόμαυροι στο 28' λεπτό από γύρισμα του Μπερτόγλιο και αυτογκόλ του Καστάνιος και όχι γκολ του Μάνου. Εφτά λεπτά αργότερα (35') ο Μπερτόγλιο απείλησε για να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ στο 41' ο Αλβάρες έκανε την πρώτη ευκαιρία για τους Αρκάδες.

Ο Αστερας Τρίπολης εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Άρη σε ορισμένα λεπτά και με δύο γκολ στο 66' με τον Κρέσπι και στο 70' με τον Ριέρα, ανέτρεψε το σκορ (2-1). Αν και ο Άρης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να αντρέψει την κατάσταση, με τον Μήτρογλου στο 82' να μπαίνει για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι νίκησαν με 2-1 και πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Αστέρας Τρίπολης: (Μίλαν Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας, Αλβάρες Σουάρεθ, Καστάνο, Βαλιέντε, Καπίγια, Κρέσπι, Φερνάντεθ, Σίτο, Τζίμας.


Άρης (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου, Τζέγκο, Λούκας Σάσα, Μπερτόγλιο, Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος.

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code