ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Λαμία (0-0) : Η κατάρα της Λαμίας στέρησε το 6/6 για τους "Πράσινους"

 


Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Λαμία στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 20ή αγωνιστική της Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των θετικών αποτελεσμάτων με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία να κρατάει μέχρι τέλους το 0-0 και στέρησε από τους "Πράσινους" τους 3 βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά παθητικό και από τις δυο ομάδες χωρίς καμία μεγάλη φάση. Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν άτυχη αφού είχε δυο αναγκαστικές αλλαγές. Στο δεύτερο μέρος οι "Πράσινοι" ήταν καλύτεροι. Έχασαν μεγάλες φάσεις και άσκησαν τρομερή πίεση στην άμυνα της Λαμίας χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Επόμενο ματς των "Πράσινων" είναι απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ για τον ΠΑΣ Λαμία απέναντι στην Λάρισα  

1ο Ημίχρονο:

Το πρώτο μέρος δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Φθιώτιδας στο 6' ο Αραμπούλι ένιωσε ένα τράβηγμα με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή και ο Καραμάνος να πάρει την θέση του. Μέχρι το 25' το ματς ήταν παθητικό η Λαμία είχε εγκλωβίσει τους "πράσινους", αλλά χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ο ρυθμός του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ χαμηλός. Ο Παναθηναϊκός δεν απείλησε αλλά ούτε και απειλήθηκε. Στο 37' ο Ιωαννίδης δεν εκμεταλλεύτηκε λάθος των αντιπάλων στέλνοντας την μπάλα άουτ. 2 τελικές ο Παναθηναϊκός και οι δύο στην εστία, 3 η Λαμία με μία στην εστία. 62%-38% η κατοχή για τον Παναθηναϊκό, 3-0 τα κόρνερ, 11-7 τα φάουλ.

2ο Ημίχρονο:

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος για να κάνει το 6/6. Στο 46' κεφαλιά πάσα του Ιωαννίδη, ο Βιγιαφάνιες την έδωσε ξανά στον νεαρό φορ, ο οποίος πλάσαρε κι έβαλε την κόντρα ο Βλάχος, πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, αυτή ήταν η καλύτερη φάση μέχρι στιγμής σε όλο το παιχνίδι. Η Λαμία έβγαλε αμέσως αντίδραση και στο 51' είχαμε γύρισμα του Ρόμανιτς, πλασέ του Ντέλετιτς στη μικρή περιοχή, κόντραρε σωτήρια ο Πούγγουρας και έστειλε την μπάλα κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε λύσεις στην επίθεση και ο Λάζλο Μπόλονι στο 58' έβαλε τον Καρλίτος στην θέση του Ιωαννίδη και τον Χατζηγιοβάνη στην θέση του Βιγιαφάνιες. Ο Γρηγορίου έβαλε και αυτός δυο νέους παίκτες στο 60' τον Προβυδάκη και τον Ταϊρόν στην θέση του Βασιλακάκη και του Ντέλετιτς. Στο 65' ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο 1-0 με την ατομική ενέργεια του Καρλίτος, ο οποίος έκανε στο ύψος του πέναλτι το αριστερό σουτ κι απομάκρυνε σε κόρνερ ο Επασί. Στο 67' κι άλλη μια αλλαγή για τους πράσινους ο Καμπετσής παραχώρησε την θέση του στον Μακέντα. Άτυχη η Λαμία ο Ταϊρόν που μπήκε σαν αλλαγή στο 60', μετά από τραυματισμό αποτέλεσε την δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα της Φθιώτιδας με τον Γκούγκα να παίρνει την θέση του. Στο 73' η πρώτη κίτρινη κάρτα στο ματς δόθηκε στον Καρλίτος. Ο Παναθηναϊκός μετά το 70' δεν άφηνε την Λαμία να πάρει ανάσα με τον Επασί να λέει όχι σε δυο τεράστιες ευκαιρίες του Μακέντα και του Μαουρίσιο. Στο 82' Εμμανουηλίδης και Αγιούμπ πήραν τις θέσεις των Αϊτόρ, Αλεξανδρόπουλου. Λίγο πριν την λήξη του ματς υπήρξε διαμαρτυρία από την ομάδα της Λαμίας για χέρι εντός της μεγάλης περιοχής αλλά ο διαιτητής συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.


Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Καμπετσής, Ιωαννίδης, Αϊτόρ.

ΠΑΣ Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Σαραμαντάς, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Βασιλακάκης, Ντέλετιτς, Ρόμανιτς, Αραμπούλι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code