ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός Ολυμπιακός 1-2: Συνεχίζεται η ''ερυθρόλευκη'' κυριαρχία





Σπουδαίο πέρασμα του Ολυμπιακού από το Αγρίνιο, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να σταματήσει εύκολα η ερυθρόλευκη κυριαρχία, ενώ τονώθηκε και η ψυχολογία των παικτών του Μαρτίνς για το δύσκολο ματς της Τετάρτης στην Τούμπα.

Το ματς

Α' ημίχρονο

Την εμφάνιση του στην περιοχή του Τζολάκη έκανε ο Παναιτωλικός μόλις στο 2ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Μάζουρεκ. Αλλά η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν πολύ σύντομη, με τον Φορτούνη να σκοράρει από την πάσα του Ντρέγκερ κάνοντας το 0-1 στο 3'. Μια ακόμη σημαντική στιγμή για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 14' έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μάζουρεκ, με τον Αριγίμπι να χάνει το κοντρόλ εντός περιοχής. Στην συνέχεια ο Καμαρά ήταν αυτός που δοκίμασε ένα σου μακριά από την περιοχή, αλλά ήταν για λίγο άουτ στο 22'. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες προσπάθησαν με κάποια σουτ εκτός περιοχής να απειλήσουν, χωρίς όμως να βρουν το στόχο. Η σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 35' με τον Κνετ να νικάει τον Μασούρα σε ένα πολύ δύσκολο τετ α τετ. Στο τελευταίο 5λέπτο του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός, κράτησε την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας με γεμίσματα να βρει τον Αριγίμπι, αλλά η άμυνα του Ολυμπιακού δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Αγρινιώτες.

Β' ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο για τον Παναιτωλικό αφού κατάφερε να σκοράρει μετά από εξαιρετική σέντρα του Αριγίμπι και τελείωμα του Ταχάρ στο 48' κάνοντας το 1-1.  Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά δεν το κατάφερε καθώς το τετ α τετ του Ελ Αραμπί κόπηκε σε κόρνερ. Φοβερή χαμένη ευκαιρία του Ολυμπιακού στο 60' έπειτα από κόρνερ με τον Εμβιλά να παίρνει το ριμπάουντ και να την στέλνει για λίγο εκτός. Τρομερή ήταν η ενέργεια του Βρουσάι στον Βαλμπουενά για το γκολ του Ελ Αραμπί στο 65' κάνοντας το 1-2. Μετά το 1-2 ο Παναιτωλικός δεν τα παράτησε και προσπάθησε να μπει ξανά στο ματς, με τον Ολυμπιακό να αμύνεται σωστά και να μην αφήνει περιθώρια στους αντιπάλους του. Το παιχνίδι τελείωσε χωρίς κάποια άλλη σημαντική φάση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να κυριαρχεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός με αυτή την νίκη παίρνει άλλους τρεις πόντους πολύ σημαντικούς, μιας και την ερχόμενη Τετάρτη θα ταξιδέψει στην Τούμπα, ίσως για το ματς της χρονιάς ενάντια στον ΠΑΟΚ. Από την άλλη ο Παναιτωλικός στην 12η θέση και τους 11 βαθμούς, ενώ το επόμενο Σάββατο θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα.

 Ενδεκάδες: 

Παναιτωλικός ( Τραϊανός Δέλλας):  Κνετ, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα(84' Μεντίνα), Βάντερσον(70' Περέιρα), Αρσούρα, Ντίας, Ταχάρ(85' Τσιγγάρας), Αριγίμπι ( 72' Μανθάτης), Μάζουρεκ και Αζάντι( 62'Βέργος).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντρέγκερ( 86' Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα(46' Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης( 46' Βαλμπουενά), Μασούρας( 59' Βρουσάι), Ελ Αραμπί( 92' Χασάν).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code