ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ: 1-1, ''Χρυσό'' βαθμό πήρε ο δικέφαλος στην εκπνοή, υπέροχο τέρμα πέτυχε ο Πινακάς

 


Η Λάρισα υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ, στην ομώνυμη πόλη, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League, σε μία αναμέτρηση που και οι 2 ομάδες ήθελαν κάτι θετικό, για διαφορετικούς λόγους.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό, με εύστοχή εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια, 1-1 τελικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ με αυτόν τον βαθμό παρέμεινε χωρίς νίκη για μια ακόμα αγωνιστική και έφτασε τους 7 βαθμούς, στην 13η θέση. Ο δικέφαλος από την άλλη μεριά, έφτασε τους 28 βαθμούς και παρέμεινε στην 3η θέση. 

1ο ημίχρονο: Ο ΠΑΟΚ, μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε από την αρχή της αναμέτρησης με ένα κόρνερ, αλλά εκεί δεν μπόρεσε κανείς να στείλει την μπάλα στην εστία και πέρασε άουτ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πίεσε από την αρχή ψηλά στο γήπεδο, το ίδιο και η ομάδα του Γιάννη Τάτση. Ο δικέφαλος του Βορρά προσπάθησε να βάλει ένα τέρμα, κυρίως με στατικές φάσεις. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε ένα πέναλτι, σε χέρι του Ζίζιτς, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε κάποια παράβαση, στο 23ο λεπτό. Σε ένα παιχνίδι αρκετά ισορροπημένο, με τον δικέφαλο, να πιέζει περισσότερο και την ΑΕΛ να μένει πίσω και να περιμένει. Η Λάρισα απείλησε κυρίως με μακρινά σουτ, τα όποια δεν προκάλεσαν κάποια ανησυχία στον Πασχαλάκη, σε ένα 1ο ημίχρονο χωρίς κάποια μεγάλη και ξεκάθαρη φάση, στα πρώτα 25-30 λεπτά. Ο Μούργκ έκανε μια ακόμα καλή εκτέλεση κόρνερ  όπου πάνω στη γραμμή έδιωξε ο Μπέρτος, σε σουτ του Τζόλη μετά από κακή έξοδο του Νάγκι, στο 31ο λεπτό και έτσι έμεινε το 0-0. Ξανά απείλησε ο ΠΑΟΚ, με μία ακόμα εξαιρετική εκτέλεση του Μουργκ, η μπάλα κατέληξε στον Νάγκι και την μπλόκαρε, με την άμυνα της ΑΕΛ να δυσκολεύεται σε τέτοιες εκτελέσεις. Ο ΠΑΟΚ, έχασε μια τεράστια ευακρία, με τον Τζόλη να κάνει την προβολή και η μπάλα να περνάει άουτ. Ο δικέφαλος του Βορρά απείλησε εκ νέου με τον Μουργκ να μην μπορεί να σκοράρει μετά από επέμβαση του Νάγκι σε κεφαλιά του Ίνγκασον μετά από σέντρα του Τζόλη, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι, στο 43ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη σχεδόν την διάρκεια του 1ου μέρους, πάλεψαν για ένα τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν, έτσι 0-0 τελείωσαν τα πρώτα 45 λεπτά. Η κατοχή της μπάλας, ήταν 62%, υπέρ της ομάδας του Γκαρσία, έναντι 38%, της ομάδας του Τάτση. 

2ο ημίχρονο: Χωρίς κάποια αλλαγή ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο και για τις 2 ομάδες. Στο ίδιο τέμπο άρχισε και το 2ο 45λεπτο, με τον ΠΑΟΚ, να προσπαθεί να απειλήσει, κυρίως από τη δεξιά πλευρά. Από την άλλη μεριά η ΑΕΛ, παρέμεινε στο αμυντικό κομμάτι της, προσπαθώντας να αμυνθεί για να μην δεχθεί κάποιο τέρμα. Ο ΠΑΟΚ απείλησε με Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς, χωρίς αποτέλεσμα όμως και έτσι παρέμεινε αυτό το 0-0. Η ομάδα του Γκαρσία, ήταν ανεβασμένη αρκετά ψηλά στο χορτάρι δείχνοντας ξεκάθαρα την πρόθεση του να πάρει κεφάλι στο σκορ. Η ΑΕΛ κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, άνοιξε το σκορ με μια εξαιρετική ενέργεια και ένα ωραίο πλασέ του Πινακά, με την μπάλα να περνά πάνω από τον Πασχαλάκη, στο 69ο λεπτό και έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0. Από εκεί και πέρα όλο το παιχνίδι μεταφέρθηκε προς την εστία του Νάγκι, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί για την ισοφάριση. Ο ΠΑΟΚ έχασε μια ευκαιρία με τον Γιαννούλη να παίρνει μία κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 77ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου με τον Ίνγκασον να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, αλλά ο Νάγκι ήταν εκεί για να τα κρατήσει το προβάδισμα για την ΑΕΛ, στο 82ο λεπτό. Ο δικέφαλος του Βορρά, πάλεψε για την ισοφάριση, με το Τζόλη να χάνει μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι στο 95ο λεπτό, με τον Νάγκι να ανατρέπει τον Σφιντέρσκι, με τον Πορτογάλο δεξιό οπισθοφύλακα να κάνει το 1-1, στο 97ο λεπτό. Τελικό αποτέλεσμα στο Αλκαζάρ 1-1

ΑΕΛ(Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ, Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς (Γκοτζαμανίδης 71’), Ζίζιτς, Πινακάς (Νούνιτς 83'), Μπέρτος, Νικολιάς (Γλυνός 83’), Τρούγιτς (Πλατέλλας 53’) (3-5-2)

Πάγκος: Πλατέλλας, Γλυνός, Κοτσιανούλης, Μπάγιτς, Μαϊντανός, Νούνιτς, Γκοτζαμανίδης , Γιουνές.

ΠΑΟΚ(Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Ντ.Αουγκούστο (Σβαμπ 82’), Ελ Καντουρί, Μουργκ (Τσόλακ 87’), Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης (4-2-3-1)

Πάγκος: Κρέσπο, Περέιρα, Σβαμπ, Εσίτι, Τσόλακ, Νινούα, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ζ.Ζίβκοβιτς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code