ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κόλλησαν» στο στείρο 0-0 Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης

 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Αστέρας Τρίπολης σε μια δύσκολη αναμέτρηση στην Λεωφόρο για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν την νίκη, αλλά εν τέλει καμία δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ που θα έκανε την διαφορά.

Σε ένα ματς που μπορεί να χαρακτηριστεί ως παιχνίδι ειδικών συνθηκών μετά τα κρούσματα κορωνοϊού και τις απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός, οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα κλειστό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πρώτο λόγο και τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να βρει το γκολ χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Α' ημίχρονο

Το πρώτο πεντάλεπτο στην αναμέτρηση την κυριαρχία είχαν οι παίκτες του Αστέρας Τρίπολης κερδίζοντας στημένες φάσεις και κόρνερ που θα μπορούσαν να απειλήσουν τον Διούδη. Το15λέπτο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρνει να πατήσει την περιοχή των φιλοξενούμενων, ενώ ο Αστέρας δεν είχε κάποια ουσιαστική φάση, αλλά πάτησε καλύτερα στο γήπεδο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 20' πάσα στον Ριέρα εντός περιοχής, αλλά άνοιξε το κοντρολ και ο Διούδης μπλόκαρε επιτυχώς. Έως το 30' καμία άλλη αξιοσημείωτη ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε και όπως φαίνεται οι δύο ομάδες θέλησαν να μείνουν προσεκτικές. Φοβερό γκολ για τον Αστέρα στο 32' μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρέσπι, αλλά λόγω του εμπλεκόμενου στην φάση Μπαράλες που ήταν εκτεθειμένος, ακυρώθηκε ως offside. Τεράστια φάση για τον Παναθηναϊκό που έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ, ο Πούγγουρας παίρνει μόνο τους την δεύτερη κεφαλιά και έχασε το γκολ εξ' επαφής. Τελευταία σημαντική στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήταν για τον Παναθηναϊκό με τον Χατζηγιοβάνη να παίρνει πάσα από τον Αϊτόρ και να σουτάρει άστοχα στην κλειστή γωνία του Διούδη.

Β' ημίχρονο

Πολύ καλή φάση την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου από τον Αστέρα με το σουτ να βρίσκει στον Διούδη και να απομακρύνει με τα πόδια την ασταθή του επέμβαση. Πολύ καλό σουτ του Κρεσπί στο 58 αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία. Η επόμενη μεγάλη στιγμή στο ματς ήρθε για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Λουίς Φερνάντεθ να κάνει τσαφ δίπλα από την εστία και να στέλνει την μπάλα εκτός. Το σουτ του Καρλίτος έφτασε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου μετά από κόντρες στο 75'. Ο Διούδης κράτησε ζωντανή την ομάδα στην διεκδίκηση του ματς, με φοβερή επέμβαση στην πολιορκία των φιλοξενούμενων στο 80'. Η μπαλιά του Αθανασακόπουλου τρύπησε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Παπαδόπουλος θα προλάβει τον Μακέντα πριν έρθει σε επαφή με την μπάλα στο 88'.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων έδωσε πολλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε ναι προηγηθεί, ενώ όσες φορές η ομάδα του Παναθηναϊκού χρειάστηκε τον Διούδη, αυτός ήταν εκεί για να κρατήσει το 0-0.Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε λίγες ευκαιρίες και δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου τον Παπαδόπουλο, με το 0-0 ίσως να αφήνει και ικανοποιημένο τον Παναθηναϊκό, με δεδομένο την εξέλιξη του ματς και τις απουσίες που είχε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 5η θέση με 19 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Αστέρας θα παραμείνει και αυτός στην 6η θέση με 18 βαθμούς έχοντας ακόμη ελπίδες για την κατάκτηση της 5η θέσης, μιας και οι ''πράσινοι'' δεν απομακρύνθηκαν.

Ενδεκάδες

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Καρλίτος(76' Μακέντα), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης(65' Ιωαννίδης), Αϊτόρ( 82' Αθανασακόπουλος), Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Αλβάρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο( 64'Καπίγια), Ριέρα(64' Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (87' Τιλίκα), Μπαράλες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code