ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κονσεϊσάο: "ΠΑΟΚάρα για πάντα, δεν τον ξεχνάω"


Η Πόρτο επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-2, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να προκριθεί στους 32' του Europa League, μετά τον τέλος της αναμέτρησης ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μίλησε για τον Ολυμπιακό, και θυμήθηκε τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η Πόρτο να κέρδισε τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, αλλά εκείνος κατάφερε να πάρει την 3η θέση στον όμιλο και να πάει απευθείας στο Europa League, Αφού η Μαρσέιγ ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτυ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφέρθηκε στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά μίλησε και για τον Δικέφαλο του Βορρά, λέγοντας μάλιστα ότι παραμένει οπαδός του ΠΑΟΚ και ότι δεν τον ξεχνάει.

Τα όσα δήλωσε για τον ΠΑΟΚ: 

"Ο Ολυμπιακός είναι από τις δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, πέρασα για μερικά χρόνια από τον ΠΑΟΚ και τον ξέρω καλά. Τα χρόνια που πέρασα στον αγαπημένο μου, ΠΑΟΚ με βοήθησαν να γίνω πιο έμπειρος. Είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ. Και τώρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα, θέλω να στείλω τα χαιρετίσματά μου στον ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚάρα για πάντα! Είμαι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ και δεν τον ξεχνάω".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code