ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νωρίτερα οι διμερείς συμφωνίες για τον Βοτανικό

 

Οι Εξελίξεις για τον Βοτανικό τρέχουν, έτσι οι συμφωνίες του MoU θα ξεκινήσει νωρίτερα από την 30 Μαρτίου που ήταν προγραμματισμένη. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ώστε να καταλήξουν –και να υπογράψουν- τις περίφημες «διμερείς συμβάσεις» με τις οποίες θα μπει πλέον στην τελική ευθεία υλοποίησης το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης.

Δήμος Αθηναίων, Ερασιτέχνης ΠΑΟ, ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΑΕΠ Ελαιώνας (οι τράπεζες) έχουν ήδη καθίσει στο τραπέζι και συζητούν τους άξονες πάνω στους οποίους θα καταλήξουν και θα συνυπογράψουν τις Διμερείς Συμφωνίες.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι που «τρέχουν» το πρότζεκτ εκτιμούν ότι αυτές οι συζητήσεις και οι εκατέρωθεν υπογραφές θα έχουν ολοκληρωθεί έως την 30η Ιανουαρίου. Δηλαδή σε χρονικό διάστημα λίγο μεγαλύτερο των 50 ημερών από σήμερα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με το γήπεδο μπάσκετ, καθώς ο δήμος Αθηναίων δεν έχει συναντηθεί ακόμα με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για να συζητήσουν αυτό το ζήτημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code