ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εξαιρετική προτοβουλία Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: Πληρώνει όλους τους αθλητές για τον Δεκέμβριο

 Ακόμα μια εξαιρετική κίνηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που δίνει το καλό παράδειγμα. Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπως και τον Νοέμβριο έτσι και τον Δεκέμβριο πήρε την απόφαση να πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μισθών (το 75%) των αθλητών/ αθλητριών και των προπονητών. Παράλληλα θα πληρώσει κανονικά τους υπαλλήλους του, δίνοντας τους κανονικά το δώρο και θα φροντίσει για τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Μια κίνηση που είναι σημαντική γιατί οι αθλητές τώρα που δεν αγωνίζονται, δεν δικαιούταν να πληρωθούν, γιατί επίσης υπήρχε και ο όρος στα συμβόλαια που προστέθηκε φέτος για τον Covid και τον οποίο δυστυχώς η πλειοψηφία των αθλητικών σωματείων τηρεί στον απόλυτο βαθμό. 

Ο Παναθηναϊκός παρότι συντηρεί πάνω από 20 ερασιτεχνικά τμήματα, με εκατοντάδες εργαζόμενους, αποφάσισε μετά τον Νοέμβριο, να πληρώσει και τον Δεκέμβριο σε όλους όσοι ανήκουν στα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα του συλλόγου.

Οι διοικούντες του συλλόγου δείχνουν, έμπρακτα την ανθρωπιά τους και πώς στα δύσκολα είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους. Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά αγκαλιάζει τους αθλητές και τους εργαζόμενους του, δίνοντας τους ένα ποσό από τις υψηλές χορηγίες του καλοκαιριού αλλά και από τη σημαντική συνεισφορά των σχεδόν 6.000 μελών του, οι οποίοι από το υστέρημα τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που έγινε από το τριφύλλι το καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code