ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απολύθηκε ο προπονητής της Άλκμααρ λόγω...Φέγενορντ

 



Η Άλκμααρ απέλυσε τον προπονητή της Άρνε Σλοτ,καθώς ο τελευταίος συνδέθηκε με φήμες που τον θέλουν να είναι ο αντικαταστάτης του Ντιρκ Αντβοκάατ στην Φέγενορντ την επόμενη σεζόν.


Ο Αντβοκάατ στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από την θέση του και θα αποσυρθεί από την προπονητική και από την Παρασκευή υπήρξαν έντονες φήμες πως ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Άρνε Σλοτ της Άλκμααρ.Μάλιστα αρκετές εξ' αυτών έκαναν λόγο για επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η πλευρά της Άλκμααρ δεν πήρε με καλό μάτι αυτές τις φήμες και προχώρησε στην λύση της συνεργασίας της με τον Σλοτ.Μάλιστα,ο τεχνικός διευθυντής Μαξ Χούμπερτς μετά την ανακοίνωση της απόλυσης δήλωσε πως η Άλκμααρ θέλει έναν προπονητή που να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα.

Πλέον αναμένεται πως ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Πασκάλ Γιένσεν θα είναι ο προπονητής της Άλκμααρ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Σλοτ ανέλαβε την Άλκμααρ την περσινή σεζόν και έκανε την ομάδα διεκδικήτρια του τίτλου της περσινής Eredivisie.Την φετινή σεζόν η πορεία δεν είναι ίδια.ωστόσο η Άλκμααρ παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και χρειάζεται μία νική κόντρα στην Ριέκα για να πάρει το εισιτήριο για τους 32 του Europa League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code