ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός- Βόλος: Στόχος η επιστροφή στις νίκες μέσω εκτεταμένου ροτέισον


 Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον ΝΠΣ Βόλου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, για την 11η αγωνιστική της Super League. Αναμέτρηση καθόλου απλή, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο φετινό πρωτάθλημα. Στόχος των γηπεδούχων μόνο η νίκη που θα εξασφαλίσει ηρεμία και καλή ψυχολογία ενόψει Πόρτο.

Όσον αφορά την πορεία των ερυθρόλευκων μέχρι στιγμής τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Πρώτοι και καλύτεροι, έπειτα από οκτώ αναμετρήσεις στην λίγκα, διατηρώντας την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία, με τελευταία τους επικράτηση  απέναντι στο μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Άρη. Σίγουρα το δυνατό όπλο της ομάδας φέτος είναι η ανασταλτική λειτουργία, με τους Πειραιώτες να μην καταφέρνουν να πείθουν πάντοτε επιθετικά. Πρώτος σκόρερ για ακόμη μία σεζόν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με πέντε τέρματα σε μόλις επτά αναμετρήσεις.

Στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, ο Βόλος σίγουρα είναι ευχαριστημένος με την εώς τώρα πορεία του. Έπειτα από εννέα αναμετρήσεις καταφέρνει να φιγουράρει στην πέμπτη θέση του πίνακα με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει σκοράρει δώδεκα τέρματα, έχοντας δεχτεί άλλα τόσα, στατιστικό που αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα της ομάδας. Ομάδα που διαθέτει εξαιρετικά χαρισματικούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, αλλά όχι συμπαγής άμυνα. Τελευταία αναμέτρηση το επεισοδιακό 3-3 μέσα στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Πρώτος σκόρερ της ομάδας ο νεαρός Δουβίκας με πέντε τέρματα, αποτελώντας μία από της εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Στο τμήμα της προϊστορίας, με τον Βόλο να αποτελεί νεοσύστατη ομάδα, οι δυό τους έχουν αγωνιστεί μόνο δύο φορές. Στην Θεσσαλία η αναμέτρηση είχε λήξει 0-0 με ένα ακυρωθέν τέρμα του Σουντανί που δεν κατάφερε το VAR να εντοπίσει ως καλυπτόμενο. Στο Καραϊσκάκη η κατάσταση ήταν αλλιώς με του περσινούς πρωταθλητές να επικρατούν με σκορ 5-0.

Τέλος όσον αφορά τις απουσίες, οι γηπεδούχοι θα πάνε σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Εκτός αποστολής οι Ραφίνια και Εμβιλά, όπως και οι Χασάν και Μπρούνο, με τους τελευταίους να ταλαιπωρούνται από τον COVID19. Αντιθέτως, στα ευχάριστα η επιστροφή των Ραντζέλοβιτς και Βινάγκρε στους οποίους στηρίζει πολλά ο Πέδρο Μάρτινς. Εκτός και ο Βαλμπουενά ο οποίος είναι τραυματίας εδώ και αρκετό διάστημα. Για τους φιλοξενούμενους εκτός παραμένουν μόνο οι Τσοκάνης και  Τέκιο, με τον Γκουαροτσένα να βρίσκεται γενικά εκτός ομάδας.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Oλυμπιακός: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Μπα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Σισέ, Βινάγκρε, Χολέμπας, Ανδρούτσος, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Λοβέρα, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Κάιπερς, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

NΠΣ Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Δουβίκας, Κιάκος, Μήτογλου, Μπάλλας, Ριένστρα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Μαρτίνες, Σάντσες, Κολόμπο, Νίνης, Λογαράς, Περέα, Ουάρντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code