ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code
































Κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο Ζαγαρίτη

 Ο Παναθηναϊκός, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, με τον Ζαγαρίτη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Για αυτό το λόγο καθοριστικές είναι οι επόμενες δύο εβδομάδες όσον αφορά την οριστική έκβαση της επέκτασης συμβολαίου του Βασίλη Ζαγαρίτη στον Παναθηναϊκό. 

Η προεργασία δεν έχει φτάσει ακόμα σε φάση υπογραφών, όμως είναι δεδομένο ότι ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος είχε εκφράσει στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή Πολ Κουτσολιάκο την επιθυμία του συλλόγου να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ζαγαρίτη. 

Το συμβόλαιο του 19χρονου μπάκ, λήγει το 2021 και από την 1 Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί. Ενώ είδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον παίχτη, καθώς για την απόκτησή του τόσο ενδιαφέρονται ομάδες, από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και δη από πρωταθλήματα της Γερμανίας και της Αυστρίας με τα οποία ο ατζέντης του δραστηριοποιείται επί σειρά ετών. 

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο παίκτης έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο στον οποίο μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και περιμένει την επίσημη οικονομική πρόταση που θα του κατατεθεί για να πάρει την οριστική του απόφαση.  

Οπως και να έχει τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και μέχρι το τέλος του μήνα το τοπίο αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


 

Ad Code